Serifeelifasel Merhaba hanımlar bebeğiniz kaç aylıkken döndü ve dikkat ettiğiniz şeyler neydi dönünce nefes alamaz diye korkudan yanından ayrılamiyorum sürekli çocuğun dibindeyim heryere beraber gidiyorum 😁😅
Arasannesi81 Serifeelifasel 5aylık ama hala benim yardımımla dönüyo kendi başına 1-2 kere falan dönmüştür
Serifeelifasel Ikrazumra19 benimkide üç buçuk aylık iki üç gündür böyle peki bu dönem nasıl geçti kendini kaldıra biliyor muydu
[silindi] 3 ay 3 gunluk biraz cabalari var donmek icin kafasinida kaldiriyor kalkmk istiyor 😁 kurban oldugum bi an oncr ayaklansaydi
Gorkemkc Serifeelifasel 3 aylık yattığı yerden yerden tepine tepine iniypr aşşağıya sağa solada dönüyor ellerini keşfetti sürekli suratına götürüyor emiyo yalıyo çok güzel cimcikliyo saç çekiyo
Serifeelifasel Gorkemkc onların hepsi yapıyor aynen birde çığlık atıyor arada gülüyor yüzümü sıkıyor 🤣🤣
Hulya_ Serifeelifasel 3 bucuk aylıkken tam dönmeye basladı nefes alır merak etmeyin bebişler çok akıllı valla 😄
Serifeelifasel Minikimmm valla sen sevinmissin ben panikle dönüyor tut tut diye bağırıyorum 😅🙈panik oluyorum biryeri acır diye
Eymenncik 2 aylikken yuz ustunden sirt ustune donmeye basladi suan 3.5 aylik yuz ustunden sirt ustune donup tekrar yuz ustune donuyor tabi benim aklim cikiyo o dondukce surekli uyurken kontrol ediyorum donerse diye 😂
Serifeelifasel Eymenncik bende aynı durumdayım iki buçuk aylıkken yuzustuyken dönüyordu üç gündür falan sırt üstü yatıyor dönüyor kundak yapıyorum hala ama kontrol ediyorum
Eymenncik Serifeelifasel kış olduğu için yerde yatiramiyorum soguk diye umarim kazasiz belasiz atlatiriz bu kisi 😂
Gorkemkc Serifeelifasel az önce yatırdım yanıma sırt üstü kafayı bi çevirdim yüz üstüne dönmüş nasıl olduda o hale geldi sessiz sessiz anlamadım gitti bu çocuklar çok fena 😂