Ebru38 6 aylık oğlum var kokuma nasıl alıştırabilirim ? doğduğundan beri kucağıma alamadım emmedi beni kaynanam görümcem kucağından indirmedi şimdi şükür evimizdeyiz ama oğlum beni bilmiyor gibi inanın :( nasıl alıştırabilirim kokuma
Deletedmom_29 Ebru38 oğlum doğduğundan beri benim kucağımda sadece emmek için değildi sakinleşmesi için de kucağımda ama kokumu alışma gibi bir durum yok. Oğlum bu kadar benim kucağımda olduğu halde sadece sakinleşmek isterse sakinleşiyor
esmirna16 Ebru38 Birlikte uyuyun en güzel alışma şekli bu olur. Merak etme öyle bir durum olamaz. O annesini bilir. Birlikte zaman geçirin bol bol. Ay olarak da büyük oyunlar oynayabilirsiniz bence
prensannesi5 Ebru38 uyuyor olduğu zaman yanına bi kıyafetinizi koyun uykusunda bile hissetsin kokunuzu
Deletedmom_29 Birlikte uyuyoruz doğduğundan beri, benden başka neredeyse kimseyi görmüyor aralıklı olarak gördüğü için annemleri unutuyor arada bir babası geliyor ama günde en fazla yarım saat onunla birlikte. Ki o da kucağında değil genelde ayağında sallıyor
Tortilla Ebru38 olurmu oyle sey tüm bebekler annesıni annesının kokusunu dogustan bilirmiş. Kalablıkta yasadıgı için sana oyle gelıyordur bı kac gune alısırsınız birbirinize