Arastirananne44 Merhaba güzel anneler bebeklerinize beyaz gürültü dinletiyor musunuz? Benim kız on aylık gece boyu neredeyse açık oluyo. O olmazsa da cit sese uyaniyo. 🤦🏻♀️
Balkizlarim Arastirananne44 ortanca kızım çok dinliyordu aynı böyleydi sonra kendi kendine bıraktı artık sesini yavaştan yavaştan kısa kısa 😍🌸
Rubab_Mommy Arastirananne44 Evet mecbur dinletiyorum.Yoksa uyumuyo gunduzleri.Bazen gece uyaniyo 5 10 dk aciyorum uykuya dalinca kapatiyorum.Ama gunduz uykusunda uyanana kadar acik oluyo.Bazen onunla bile uyutamiyorum🐣😁
Suhedaaa Arastirananne44 dinletmedim dinlettiğimde asıl krize giriyor sanırım sevmiyor mesela elektrik süpürgesi sesini duyduğunda da susmaz kimi bebek çok sever
Minikbirsincap Arastirananne44 gündüz uyurken sürekli açık gece ise derin uykuya dalana kadar açık. Beyaz gürültü kurtarıcım benim şimdilik ☺️
Arastirananne44 Balkizlarim iyi bırakıyolar demek bağımlılık olmasından korkuyorudm😊 Bende tayin den sonra yavaş yavaş kesmeyi düşünüyorum şuan üst komşumuz yukarda gecelere kadar ses yapiyo inşallah gideceğimiz yerde komşularımız insan olur 🤦🏻♀️
Arastirananne44 Suhedaaa bebekten bebeğe değişiyor demek ki 😊 Bende hala elektrik süpürgesi sesi duysam uykum gelir 😂
Balkizlarim Arastirananne44 Allah yardımcın olsun üst katlarda oturmak en iyisi yada komşun merhametli olması lazım 🌸🧡
Suhedaaa Arastirananne44 ben bebeğimi uyuturken uykum gelir 😂 onun dışında hiç kolay kolay uyumamışımdır
calikusu Arastirananne44 ben hiç dinlemedim 5 Ay oldu hep ninni dinletirdim geçenlerde, uyumadı, ağladı kurutma makinesi sesi açtım anam şıp uyudu şimdide açık uyudu valla hayret içinde kaldım böyle seveceğini tahmin etmiyordum
Arastirananne44 calikusu sihirli etkiye sahip beyaz gürültü bizde saç kurutma makinesi sesi dinliyoruz artık kulağımda ötüyor 😂
Busrasarelina56- Arastirananne44 ben hep ninni söyleyip dinlettim onlar rahatsız edici geliyor aslında ama bebeler hoşlanıyor 😂