İki aylık oğlum var bir haftadır elleri ağzında sütüm de geliyor doymuyor mu başka bir nedeni mi var sizinkiler nasıl
Dorukegeninannesi 2,5 aylık beninde kızım doktora sordum bugün bir yaşına kadar normal dedi.zararı olur mu çıkartalımmı elini sürekli dedim hayır müdahale etmeyin dedi
Dorukegeninannesi Çoook normal çünkü ellerini keşfediyorlar bu çok güzel birşey . O minik ellerle Yüzlerini de ovalamaya başlayacak çünkü kendilerini tanıyacaklar 🤗
Dorukegeninannesi çok normal bi durum ellerini tanımaya başlamış 6-7 ay civarıda ayaklarını yemeye çalışacak❤️ Nörolojik güzel bi davranış 👍🏻 Çocuğunuz sağlıklı ne güzel
Benim bebeğimde 1 ay 22 günlük son iki gündür eller agzında sanki damağını kaşıyor gibi bir anda başladı böyle yapmaya bende acaba doymadımı ya da damagı mı kaşınıyor diyorum 🤔
Yok yok doymamasından degil hem artık ellerini keşfediyor hemde damakları sertlesmeye basladıgı icin kaşıntı yapıyor olabilir aç oldugundan degil yanş benımkıde 2 aylık benımkıde öyle iki dr sordum ikiside aynı seyi söyledi:)
3 buçuk aylığız her fırsatta eller ağızda canım sorun değil
Çok rahatladım ya teşekkürler hepinize
Benim kizimda 3,5 aylikken basladi ellerini emmeye. Agzindan salyalar akana kadar emiyo😀 Hatta yakaladiginda benim ellerimi bile agzina goturuyor.
Öncelikle ellerini tanıyorlar normal. Doktorum açlıkla farkın açsa ağlayarak emer toksa sakin sakin ağlamadan diyr ayırmıştı.
Benim de 2 aylıkken başladı ellerini emmeye ve ben çok mutlu oldum çünkü artık ellerini tanıyor, kontrol edebiliyor ve mümkünse müdahale etmeyin. Bu onların en büyük zevki 😊😊😊
1PrensAnnesi çok şükür 🙏😂