Kuelkedisi 3 ay oldu gittikçe azaldı mama da aldığı İçin göğsü redde de başladı… artsın diye süt sağım makinası da aldım her yolu deniyorum ama sapmadan bile günde sadece sabahları anca 50 çıkıyor ne yapacağım?? Yardımmm anneler 😔😔😔
Betim Kuelkedisi her 3 saatte bir her iki göğsü 15er dakika sağıyor musunuz ? Gece de alarm kurup kalkıp sağım yapıyor musunuz ?
BusraGS Kuelkedisi makinayla sağmak goguc uçlarını tam uyarmıyormuş günde 3 defa 5 er dakika elimle sağdım 2 göğsümü de sütüm baya arttı 2-3 gün bi dene bakalım inşallah sende de işe yarar
Syms Kuelkedisi benimde sütüm baya az cemen otu bira mayası rezene süt tarçınn aklına ne gelirse deniyorum biraz cogaldı gibi ama hala yeterli degil , birde iyot degerine baktır
Tugbaa32 Kuelkedisi 4-5 tane kuru inciri 4e bölüp 3 su bardagı su katıp 15 dakika kaynatın suyunu için incirleride yiyebilirsiniz acayip süt yapıyor bende cok faydası oldu bol bol su bide patlamış mısır çok tüketin
BurakAlp Kuelkedisi ne kadar sağsanızda bebek daha cok çekermiş yani aslımda sağdığınızdna daha gazlası var ama hiç bir makine bebek kadar çekemezmiş. Ben boza öneririm oğlum 4 aylık meme mama gidiyorduk boza çyle iyi geldi ki imkanınız varsa vefa bozacısından çümkü onda katkı maddesi yok o gün içmeniz gereliyor alın hafta 1 için