Volmine Bir bebek 15 ay 15 günlük belirteyim neden emmeye kalkar bir daha uyumaz . Ve 2 saat geçmeden valla yoruldum 7 aydan beri böyle geri neden uykuya dönmüyor. Diş değil gaz değil ne bu ne anlamıyorum . Erken yatırdım olmadı geç yatırdım olmadı . Sessiz yatırdım olmadı müzikle yatırdım yine olmadı. Serin ortamda yatırdım olmadı sıcak ılık bütün hepsini denedim. Tok yedirip yatırıyorum bununla olan bebekler mış mış uyuyor. 😫😫😫çare yok mu valla yoruldum her gece her gece usandım şükür herşeye şükürde ne zaman düzelecek
Ftmvrs13 Volmine mış mış uyuduğunu kim söylediyse yalan vallaha billaha 🤣🤣🤣16 aylık oldu yeni uyudu 👍
Fatmanaz4545 Volmine ayni durumdayiz 12 aylık kızım bi uyaniyor gece sabaha kadar uyumuyor sabah 6 dan sonra bi uyuyor öglene kadar kilitleniyo uyandiramiyorumda düzenimiz düzensizlikten ibaret . Sanki beni anlatmissin bu kadar olir ya inan bu beni cok yoruyor süreklu basinda uykusuz 😴🥴🥴
Bal_annesi Volmine aynı aynııı 14 aylık 2 saattir sallıyorum daha gözleri fal taşı gibi, topuklarım aşındı artık ağlamaktan gözümde yaş kurudu. ne gündüzüm var ne gecem ya bıktım usandım, gündüz de sürekli ağlıyor 1 kere uyuyor zaten delirecem
Bal_annesi Volmine gazıydı, dişiydi, atağıydı dedik ama yok huyu bu. kolikti ilk 5-6 ay hiç uyku görmedim zaten sonra diş sıkıntısı başladı. şimdi de ne derdi var bilmiyorum