Betl2909 Hiram merhaba canim.bizde 4 ayligiz grip hirilti öksürük en sonunda kulagimix akiyor ve 1 haftadir cekiyoruz surekli agliyoruz cok az pekmeze limon suyuyla sulandirip verdim o oksurugunu kesiyor canm cok gecmis olsun inanki cok zor
tgc Hiram bnm kızım da 5.5 aylık kuru öksürük var bgn hiriltiya döndü ilacı var ama hiç mi hiç fayda etmiyor belli
Kadir Hiram ıki gündür bizde grip olduk benden bebeğime gecti ıhkamur yapıp verdim bol sıvı alması lazım ve dinlenmesi gercekten çok zor
Nigarkaara Hiram günlük var aktarlar Da onu al yap öksürük hırıltı için çok işe yarıyor canım. Şuan bende yapıyorum hatta. Diğer türlü gecmek bilmiyor çünkü. Böyle çok azaldı gerçekten👍Allah şifa versin 🙏🙏🙏
Nigarkaara Betl2909 günlük canım sen de onlar gösterir küçük küçük taş GB canım oluyor adı günlük yani
gezeremine Arkadaşlar şu an hastanede bebeğim Bebeğimin başında yazıyorum bu yazıyı sakın öksürüğü ihmal etmeyin. Pazartesi günü ateşle geldik acile, Doktor baktı ciğerinde bir şey yok dedi antibiyotik verdi ilaç ertesi gün gece yarısı 3 gibi hafif öksürük başladı ve biz yine gündüz hastaneye götürdük. Çarşamba gününden beri hastanede yatıyoruz. Öksürük yarım günde bronşite çevirmiş. Buhar antibiyotik serum halen tedavimiz devam ediyor. Bebeğimiz 6 aylık daha. Çok şükür Her geçen gün daha iyiye gidiyor. Ciğerindeki balgamı söktürmek için ilaçlı tedavi devam ediyoruz.
gezeremine Sizler de bebeğiniz herhangi bir hırıltı ve öksürük olduğu durumlarda sakın evde bitkisel tedavi uygulayıp de geçiştirme yin çünkü hemen bronşite çeviriveriyor salgın varmış. Bebeklerin bağışıklığı zayıf olduğu için. 😭 Rabbim Bütün hastalara şifa versin inşallah 🤲