Herkese merhaba. Üyeliksiz okuyordum postları,çok eski kullanıcıyım aslında şimdi yine hamileyim ve 28 aylık bir oğlum var. Yaşadıklarımı yaşayan,bu süreçten geçmiş olan birilerine felaket ihtiyacım var.Evet sebebi ziyaretim uyku problemi. 14 aylıkken başladı gece yarısı uyanıp sonra sabaha kadar
oturmalar ve hala arada yapıyor!😞 2 yaşına girmesi ile birlikte uykuya feci bir direnme başladı.Ben gebeyim diye babası sallıyor (öncesinde memede uyurdu bazen babanın kucağında) ve uykuya geçmesi en az 1 saat sürüyor. Hem kendisini hem de bizi çok yormuş oluyor. Beden yorgunluğunu geçtim artık psikolojik olarak karı,koca çok yıprandık. Memeden kesmeme rağmen hala geceleri bir çok kez kalkıyor bunu yazarken ayağımdaydı ve artık kasılmam olduğu için babasına verdim resmen sancı çekiyorum. Okuduğum kitaplar,danıştığım pedagoglar fayda etmedi. Hatta homeopatiden bile yararlandık ama yok. 35 haftalık hamileyim,kısmetse yakında doğumum olacak ve ben artık sürekli ağlıyorum ikisi ile nasıl başa çıkacağım,iyi bir anne olamayacağım,ne yapacağım diye. Lütfen bi çareyim..sağlam bilgisi,tecrübesi olan anneler bana yardım edin. Şu da benden yeni annelere tavsiye olsun, ayakta sallamak bir çocuğun uykusuna konulmuş bir dinamit! Alıştırmayın lütfen.
Şimdiden teşekkür ederim.