Esila15 Kizlar iyi geceler .. Özel aşılar için özel hastaneye mi gittiniz yoksa sağlık ocağına gittiğinizde yardımcı oldular mı? Sanirim ağızdan alınıyormus aşılar.. sağlık ocagındaki hemşireler veriyor mı kendimizin mı vermesni istiyor
BademsMam Esila15 rota virüs evet ağızdan veriliyor ama menenjit bir aşı. Özel hastanede yapıyor sağlık ocağıda. Sağlık ocağına söyleyin onlar size gerekli bilgilendirmeyi yapıyorlar
Toprakruzgar Esila15 doktorumuz özelde hepsini oraya yaptırıyoruz rota ağızdan memenjit iğne oluyor hiç bir aşısı için sağlık ocağına gitmedim 4 yaşında ve 4 aylık ikitane oğlum var hatta hiç birşey için gitmedim bilmiyorum banamı denk geldi çok güvenilir ve ilgili bulmuyorum
ilkbahar Esila15 rota yaptırdık eczaneden ilacı alıp sağlık ocağına gittik hemşire yaptı🙆♀️ağzına veriliyo evde de yapılabilir bi bayan vardı hatta burda evde yapan 💆♀️
asyakusum Esila15 biz rotavirüsü yaptırdık ilk dozu sağlık ocağında yapıldı ikinci dozu evde ben kendim verdim
Beren94 Esila15 Bütün aşılarını takip ettiği doktoru yapıyor özelde, ama verem aşısı hastanede olmadığı İçin mecburen onu sağlık ocağında yaptırıcaz
TospikOglusum Esila15 özel aşıları bebeğimi takip eden doktoruna yaptriyrz yani özelde canm.devletin yaptığı asilar içinse sağlık ocağındaki hemsiremize🤗👍
K1996 Esila15 sağlık ocağının izni yokmus canım o aşılar için agızdanda verilenede bende virüs var hastaneye gitmeyim buraya geleyim demiştim ama olmadı eczanede zaten doktor recete yazmadan o ilaçları vermiyor imzasını istiyorlar doktorun