Asyam140820 Kızlar dogum yapalı 3 ay 20 gün oldu hamilelikte hiç saçım Dökülmedi ama son 1 aydır aşırı derecede dökülüyor kafamın yanları açıldı bide üstüne ince telli az Bi saça sahibim kel kalmak istemiyorum aynı durumu yaşayan var mı nasıl Bi çözüm Buldunuz acil Bi çare lazım bu saçlarıma
Mryaly Asyam140820 oy bacımmm benim kafamda neredeyse sac kalmayacak asırı dokuluyor ne yapacak hc blmyrm dogum dan sonra oldu allahtan kapalıyım dıyorum ama evde acıgım yani fazlasıyla dkuluyor
Larakusunannesi Asyam140820 sorma Kuzum 32 günlük bir bebeğim var , hamilelikte dökülmedi dökülmedi doğum yaptım duşa her girdiğimde saçıma ne zaman dokunsam yada su değse hemen dökülüyor gür saçlarım gür ama döküle döküle azalacak diye korkuyorum
CigdeminMevasi Asyam140820 ben bunun için geçen hafta doktora gittim bitane şampuan bide losyon verdi şampuanı kullnıyorum ama losyonu henüz almadm işe uararsa paylaşırım
Asyam140820 Busranehirmila Bi çözüm bulalım bide saçlarımdan olursam iyce bunalıma gircem hayatım evlilik ve dogumdan sonra tamamen degişti bide bu olursa psikiyatri yolları gözükür bana
Asyam140820 Mryaly evet ya bende de aşırı olmaya başladı banyoda ayrı kuruturken ayrı tarakta Bi tutam 2 aya kalmaz kel kalıcam galiba çaresini bulan bi Allahın kulu yazsın inşallah
Elifumsu Doğum sonrası saç dökülmesini duymuştum ama bende resmen ayna etkisi yaptı. Havada soğuk ki açık olan yerlere doğru esiyor ☺️. Ben dökülme karşıtı sampuana kuru maya koydum. Küçük pakette olanlardan. 2 gün ters düz ede ede beklettim. Eskiye nazaran dökülme hafifledi. İnsaah etkisini gorursunuz.
Busranehirmila CigdeminMevasi şampuan ve losyonun adını yazabilir misiniz? Belki çok pahalı değilse eczaneden ücretini verip alabiliriz. Bu dönem hastaneye gitmek çok zor ben izmirdeyim mesela buralar berbat. İnşallah işe yarar.
Asyam140820 Busranehirmila ahh bacımmm al benden de o kadar evlenmeden önce herşey bambaşkaydı çocuk olur daha iyi olur dedik Arap saçına döndü resmen
1ipekgibi- Asyam140820 ben çözüm bulamadım hem kestirdim hem bitkisel şampuan aldım henüz faydası yok bakalım bekliyorum bende ne zaman duracak dökülmesi
yyytsen Asyam140820 valla biz 11 aylık olduk hala o kadar çok dökülüyor ki, yaklaşık 5 6 aydır durmadı resmen, bazı doktorlar kimisinde tüm saç yenileniyor diyor ama, tabi yerine ne zaman gelir gelir mi ben bilmiyorum açılmalarım var yani 😢