Nehir35 İyi geceler kızlar 40 gün önce sezeryan oldum. Sezeryan yerimin sağ tarafında şişlik vardı sivilce gibi sıkınca içinden beyaz kanlı bir akıntı çıktı. Sebebi nedir sizce dikişte açılma vs. birşey yok
Gamzeli2206 Nehir35 sıkmayın enfeksiyon alabilirsiniz doktorunuza sorun iltihap öyle olur bildiğim kadarıyla
123ZDB Nehir35 merhaba bende sezaryan oldum benimde şişiyordu dikiş yerleri ama genelde ayakta çok kaldığımda yorulduğumda oluyordu fazla yorma kendini
Serifeelifasel Nehir35 canım doktoruna görün enfeksiyon falandır burda okuduğum yazılarda çok duydum bu şekilde şikayet bende olmadı çok şükür batikon falan kullandın mi sezeryandan sonra
Htcsglck Benim 10ay 5 gün oldu doğum yapalı her ay sivilce gibi oluyor acıyor sonra patlıyor doktorlar da bişey demiyor krem kullanıyorum sürekli kuru tutuyorum gazlı bezle devam ediyorum hayata
Serifeelifasel Nehir35 doğumdan sonra doktorum vermişti ve düzenli bı sekilde yaptım çok şükür bı sıkıntı yaşamadım belkide ondan olmuştur normalde batikon normalde olsa sezeryan doğumda verilir
ArdenPeri benim de öyle olmuştu. Sivilce gibiydi patlattım minik bi oyuk oldu orda 🙈korktum dikişlere bişey olacak diye. Doktorum bacoderm krem vermişti sürüp kapatmıştım su geçirmeyen bantla üç gün sonra geçmişti.