herseydenonceanneyim 🌬Evet biliyorum bu konu hakkında çok fazla blok açıldı ama tavsiye edebileceğimiz en etkili yöntemlerden ve yenmemesi gerekenler hakkında bilgi verelim 😔 Çünkü bu gaz artık hem bebeğimi hem de beni çok yoruyor. 🌬
caglaanalan herseydenonceanneyim gaz yapan şeyleri kesinlikle yemiyorum yinede gazımız var mestil ve biogaia kullanıyoruz ama sürekli sallıyorum huzursuz napıcaz bilmiyorum 🙄
Busraata herseydenonceanneyim varsa hi çare bende alayım sürekli gaz cikariyor hâlâ var hâlâ var 🙄kolik olmasi da cabası
ftmaemir herseydenonceanneyim kesinlikle sab simplex kullan derim canım biz de geçtik bu süreçten uykuda bile inlerdi yavrum ıkınırdı tecrübeli bi kaç arkadaşımın tavsiyesi üzerine kullanmıştım çok memnun kaldım
aaayazgc Beni de tam uyutuyorum besige koyuyorum 5 dj sonrs uyanıyor çok yoruldun gazı var zor çıkıyor
herseydenonceanneyim aaayazgc aynen öyle uyudu diye seviniyorum ama gaz sancısı uyutmuyor uyku arasında ağlıyor gözleri kapalı
caglaanalan herseydenonceanneyim gaz sancısından mı oluyo o ya bende diyorum niye yatmıyor gözü kapalı ağlıyo biizmkide
Ahmetaslanannesi caglaanalan mestil doktor bana da yazmıştı bebeğim 10 günlük kullanabilirim değil mi ? İlaçlar konusunda çok hassasım sormak istedim 👍
herseydenonceanneyim Busraata Gaz sancısı kolikleştiriyor bence çaresiz ağlamaktan başka birşey yapamıyor o gaz çıkana kadar
Birbebek34 herseydenonceanneyim benim de bebegimin gazı oluyordu uyuamıyordu sade maden suyu içiyordum her gece hem çok süt yapıyordu hem de bebegim cok rahatlatıyordu gazıni kendi çıkarıyordu bebegim 4 ay 7 günlük cok gazi olmasina ragmen bi kere olsun gaz damlasi kullanmadım gaz damlasınin bağımlılık yaptığını duydum hic vermedim🙏🏻
Ftmademstf Yediklerimize içtiklerimize çok dikkat etmeliyiz mesalam soğan sarımsak acı baharatlı nohut fasulye bulgur süt lahana pırasa daha bir çok şey o kadar gaz yapıyor ki ve faz damlası hepsini denedim tek fayda metsil de buldum diyebilirim
caglaanalan herseydenonceanneyim Bulgur, Taze fasulye, kuru fasulye, nohut, buğday, mercimek, turşu, lahana, ekşi ve tuzlu şeyler, gazlı şeyler yemiyorum aklıma gelenler bunlar hatta ne yesem diye çok düşünüyorum 😂
alerjikbebekannesi caglaanalan aaa taze fasülye gaz mı yapıyor 😲 eşimin tek yediği sebze diye haftada 2 kere yapıyorum ben
herseydenonceanneyim Birbebek34 ben de damla taraftarı değilim değildim de ama mecbur kaldım bebeğimi o halde görünce en azından biraz olsun rahatlar dedim veriyorum amade yaramıyor galiba 😒
Birbebek34 herseydenonceanneyim tabiki öyle her anne bebeginin iyiliğini ister🌸 ben çözümü bunda buldum demek istedim 😊bence deneyin ben vermedigim gunlerde baktım acaba etkisi var mi diye vermedigim geceler sabaha kadar ağlıyordu gaz sancısından umarim siz3 de fayda eder🙏🏻🌸
herseydenonceanneyim Birbebek34 inşallah işe yarar demeyeceğim sodayı hatta hemen şimdi içip yatayım ☺️☺️