eylulmeselesi Kızlar bebeğim 53 gunlük atesli 38.5 ti doktora goturduk akşam parol fitil verdi dokuzda verdim fitili şimdi ateşi tekrar 38 çıkıyo yarına idrar testi istedi boğazında kulağında bişey yok dedi çok korkuyorum ne yapabılırım
Denizcan_ eylulmeselesi korkmaaa allahhh acil şifalar versin sık giydirme koltuk altını alnına sürekli nemli bez koy
Cakmaklies eylulmeselesi canım bu aralar 6. Hastalık diye bi haftalık var çok yaygın o olabilir , 3 4 gün ateş sürüyor sonra döküntü oluyor ilaç vb gerek bile yok kendilinden gecicek sadece ateşe karşı carpol ve ılık duş
Ardabusraarhan eylulmeselesi sen sürekli ateşini takip et canım. Çok çıkmaması için. Yarında git tahlilini yaptır. Korkma bol bol dua et. Rabbim şifasını verir.
Denizcan_ eylulmeselesi olabilir tabiii ama korkma olsa da hafif seyir ediyor sen iyi bak kaç güne toparlanır benim bebeğim geçen gün 3 gün ateşi 39 du ılık suyla banyo yaptırdım sürekli nemli bez falan şuruplarla iyileşti
123ZDB eylulmeselesi sirkeli su yap canım başıma koy boynuna falan ılık duş aldır calpol içirebilirsin dolven yada 1 çay kaşığı kadar ama 4 saat arayla korkma 39 ve üstü olursa hastaneye götürmeni tavsiye ederim
eylulmeselesi Ardabusraarhan geldık uc saattır acıldeyız ateşini düşüremedilrr sonuçların çıkmasını beklıyoruz
Ardabusraarhan eylulmeselesi çok çok geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa sürede iyileşir. İçin rahatlar seninde. Nedir şuan durumu tahlilleri belli oldumu ne dedi doktorlar ?