Akurt Hanimlar benim bebegimin sute ve yumurtaya alerjisi var.hipp in 5 tahilli mamasini aldim. Arkasinda devam sutuyle hazirlayin yaziyo.Hazirlanişa gore kullandigimiz devam sutuyle yapsam sorun olur mu ?
mom0989 Akurt süt ve süt ürünlerine alerjisi varsa özel mama kullanıyorsunuz değil mi ? Ve kaç aylık ?
iki_prens_annesi_ Akurt konuyla ilgili bilgim yok ama benimde oglumun sut ve yumurtaya alerjisi var nerden aldınız aceba 5 tahilli mamayi sut yokmu içinde
saybars Akurt Benim aldıklarımda da sütle hazırlayın yazıyor ama süt 1 yaş öncesi alerji yapabileceği için ben mamasıyla hazırlıyorum. Normal biberonda hazırladığımız gibi
Akurt mom0989 evet canim aptamil pregomin ozel mama doktorumuz rapor cikardi raporla aliyoruz su an 6 bucuk aylik 5 aylikken belli oldu
Akurt iki_prens_annesi_ normal marketten aldim hip 5 tahilli icinde yulaf unu bugday irmiği bugday unu arpa unu kabuklu bugday unu cavdar unu b1 vitamini var sut yok
Akurt saybars zaten bununda arkasinda 200ml suya 4 ölcek devam sutu ekleyip biberonda hazirlayin kasede birlestirin yaziyo. Sizin kullandginiz devam sutunun adi ne
Rizeligelin Akurt alerji bilgim yok ancak kaşık mamaları su ile hazırlanıyor mama koymanıza gerek yok
mom0989 Akurt o zaman kaşık mamayı verdikten sonra bir kakasını ya da cildini takip et canım. Benim kızımın buğday ürünlerine de hassasiyeti vardı. Ben hipp pirinç unu ile verdim hep
mom0989 Akurt evet canım normal ben de çok yıpranmıştım. Bal kabağı yedirebilirsin irmikli yapıl. Yeşil kabak. Bunlar alerji yapmıyor. Balkabağı kiloda aldırdı kızıma. Tabi şuan küçük ben 8-9. Ayda başlamıştım
Akurt mom0989 brokoli alerji yapar mi acaba biliyomusun canim 2 defadir yediriyorum dudak cevresi benek benek sivilce gibi oldu
Erencinarinannesi Akurt benim yeğeniminde çoklu gıda alerjisi vardı Aptamil pregominion as mama işe yapıyordu hipp 5 tahıllı yı
Akurt Erencinarinannesi aa cok sevindim kullanan birinin cikmasina bende yarin denicem tesekkur ederim
mom0989 Akurt yapar canım kızım ilk yendiğinde kustu 2.verdiğim de kabardı. Bir süre kesmiştim vermeyi.