Minniemouse_4235 Ben watsabıma giriyorum mesela şöyle bi listeme bakıyorum ve kendi ismimi soy ismimi de watsapta görüyorum yani hani sanki ben başkasının kine girmişim de kendi adımın kayıtlı oldunu görmüşüm gibi önceden böyle bişey çıkmıyordu bende şimdi rehberime bakıyorum watsap rehberime Zeynep Çetin diye yazıyo girip mesaj atıyorum mesaj yine benim watsabıma geliyo şimdi soruyorum size neden böyle sizin de böyle mi yoksa benim eşim benim watsabımı kendine mi kopyaladı Ondan mı böyle çıkıyo bende
Masal10 Minniemouse_4235 bende de öyle.. son güncellemeden sonra öyle oldu.. sanırım ön izleme gibi..
Birkucukeylulmeselesi Minniemouse_4235 🤣bende de var girip kendimle mesajlaşıyom😂 iPhone den olabilir bilemiyorum başkasıyla alakasi yok canim
Minniemouse_4235 babygirlandmom kasten kaydetmedim ama telefonun kendi özelliği galiba rehberin en başında benim adım soyadım yazıyo ama eskiden watsapra çıkmazdım rehberde numaram hep vardı ama watsaota yoktum
agacsizkoala Normal rehberde de kendi numaranız kayıtlı da ondan mı oluyo acaba , WhatsApp değil de normal rehberimizde bakın orda kayıtlıysa silmeyi deneyin, şimdi baktım da benim whatsapımda ben görünmüyorum çünkü öyle bi güncelleme gelmemiş
Minniemouse_4235 agacsizkoala normal telde ben kendim kaydetmedim ama evet rehberin en başında ben varım ama hep vardım watsaota yoktum 2-3 gündür böyle oldu
inci_cinar Bende de vardı aynı durum ben numarayı sildim whatsaptan da silindi bende iPhone kullanıyorum