Denizcan_ Kızlar ya bebeğim 9 aylık olucakkkk hallaaaaa emeklemeee yokkk oturduğu yerdeee bir süte sonrada hoppp yana düşüyorrr var mı böyle olannn yaaa sinirlerim bozuluyor artıkk
Mom078 Denizcan_ Kızım 8 aylık emeklemenin e si yok yüz üstü koyuyorum hop dönüp Banu Alkan gibi uzanıyor ama yürümeye hevesli tutunca patır patır yürüyor
Mrsde05 Denizcan_ Bende emeklemeden yürüyecek diye düşünüyordum ama 10 aylık olduk emeklemeye yeni yeni başladı zamanı vardır annesi 😊
Denizcan_ Sanırım bizimki de ondannn bi yere tutunuppp durabiliyor adım da atıyor ama emeklemede tıkkk yokkk çok sinir bozucu Tuba
kukuleta Denizcan_ benmkide 9 ay 12 günlük emeklemiyor biyerlerden tutup ayagı kalkıyor. Babasıda bende emeklememişiz direk yürümeye gecmişiz bizimkinin emeklemeye hiç niyeti yok belki direk yürür
Denizcan_ kukuleta Buda bi yerlere tutunup kalkmaya çalışıyor ama emekleme yok. Bizim ailede de çok emeklemeyen varmış yürümüşler direk ama böylesi de çok can sıkıcı olduğu yerde bekliyor ağlıyor al diye
Dlk45 Denizcan_ Benimki de 9 aylık, dönerek ve sürünerek istediği yere gidiyor ama emekleme yok. Emekleme pozisyonuna gelince ayağa kalkmaya çalışıyor. Koltuğa tutunup sıralıyor ama emekleme yok.
Denizcan_ Dlk45 aynennn bu da dönerekkkk geri geri giderekkkk odayı turluyor ama emekleme kendi başına oturma falan yok
Prenses42 Denizcan_ canım benim kızımda öyledi doktoruna sordum 18. Aya kadar sıkıntı yok emeklerde yürürde dedi 9ay 20 günlük emekliyor şimdi ve çok hareketli bi bebek
EMM2020 Denizcan_ 10 gün sonra 9 aylık olcak benim oğlum da ama emeklemiyo arada bi dur hele annemi heyecanlandırıyor deyip yelteniyo sonra üşenip yüz üstü yatış… Ama hiç oturmayım beni hep yürüt istiyo