Mervea Acemi doğum yaptığımdan bu yana göğüslerim hep yumuşak oğlanın kilo alımı gayet güzel sertleşmeyle alakalı değil sorun etmeyin yoksa bende acaba sütüm yok mu diye düşünüyordum kilosundan sonra o düşünceden vaz geçtim
Beybe Nesoo12 benim bebğim sadce tek tarftan emiyot oda fazla uzun sürmüyor 5 dk snra bırakyot böyle devam ederse sütm azalrmı az emdği için ?
Beybe Nesoo12 henüz 17 günlük mama günde bir veya iki dfa veryrm mecbr klmdkca vermyorum bzen hiç vermyorum
Beybe Nesoo12 malesef göğüs ucum yok tutamyor silkon uç kullnyorum onuda ya tuttu ya tutmadı 😔 yani genelde sağıp veriyorum ama nerye kdr böyle sürecek blmyorum hep emzrmek istyorum
alpereninannesi doyup doymadigini kilosundan anlarsin 3 gun mama verme sadece sürekli emzir ve süt arttiricak seyler ye. kilosunu ölçtür eger kilo aliyorsa doyuyordur .ilk gunler herkes süt yetiyor mu yetmiyor mu dye yanilgiya düsüyor
Deletedmom324 Be de yumurta agirliginda 5 kez bez dolduruyorsa bebek besleniyor demektir. Keske mama vermeseniz ben cok pismanim. Bebegin midesi balon gibi. Ne kadar verirsek aliyorlar ve esniyor.