BuseveMinigi Emzirirken mantar için trivag ovul kullanan var mı? Prospektüsünde anne sütüne geçer yazmış ama doktorum verdi 🤷🏻♀️
Adamelis12 BuseveMinigi hamileyken kullanmıştım mantar enfeksiyonun varsa mutlaka kullan başka türlü geçmez asla
calikusu Bunu bilmiyorum verdiyse kullanılır demekki ama bende de vajinal mantar var kadın doğum doktorum var ona sordum mixovul fitil kullanabilirsin dedi hamileler bile kullanıyor sorun olmaz kullan dedi istersen içine sinmezse ondan al çok iyi geliyor
BuseveMinigi calikusu çok sağolun onunda bir prospektüsüne bakayım. Aslında hamikeykende kullandım ama adını hatırlamıyorum.
BuseveMinigi Adamelis12 geçmiyor çok kötü. Enabızdan baktık şu an gynoflor’muş. Emzirirken kullanabilirsiniz yazıyor prospektüsta.
Adamelis12 BuseveMinigi fitil iste doktorundan direk bide krem vardı adını unuttum ikisi çok iyi fitil zaten 1-2 günde geçiriyor ben elma sirkesi ve suyu karıştırıp sürüyodum olmadı elma sirkesini direk sürdüm en sonunda evin içinde deli gibi gezmiştim o akşam 😂 rahatlatma :0 o yüzden söyleyenleri dinleme bile elma sirkesi konusunda direk fitil ve krem iste doktorundan başka türlü geçmez en fazla 3 gün 1 haftada da tamamen geçer
Muhammedtrn BuseveMinigi riske atmayın bence. Doğal yollar varken ilaç kullanmayın. Sulandırılmış elma sirkesini peçeteye bol döküp silebilirsiniz. Ya da maşrapayla elinize dökün yıkayın. Ben o şekilde kurtuldum hamileyken bende de vardı. Çok şükür sirkeden sonra geçti.
BuseveMinigi Zeynepalya_ve_annesi evet zaten peynir kesini şeklinde akıntım var. Kesin mantar yani 🤷🏻♀️
Zeynepalya_ve_annesi BuseveMinigi canesten diye bi krem var yarın ondan yazdır kendine sağlık ocağından kullan akşama hiçbirşeyin kalmaz birde o bölgeyi sabunla yıkamayın duru suyla yıkayın vajina bölgesi vulvalar sade suyla yıkanır eğer ki şampuan köpüğü sabun gibi maddeler temas ederse enfeksiyon riski çoğalır günlük pedlerde sebep veriyor peçete yada pansuman spançlarından kullanın
BuseveMinigi Zeynepalya_ve_annesi hiçbirini kullanmıyorum. Ama evlendiğimden beri bu sıkıntı var. Eşinizden kaynaklı deseniz o da değil prezervatifle korunuyoruz.
Fyzkcr Bende yeni yeni düzelmeye başladı o kadar kötü ki hem sızlıyor hem kaşıntı allahım gece uyutmadı
BuseveMinigi Muhammedtrn hamileyken denedim fakat sonuç alamadım. Süte geçmeyen bir ilaç tercih ettim. E-lactania diye bir site var kullanacağız ilacın etken maddesini yazdığınızda risk faktörümü söylüyor. Herhangi bir sorun oluşturmuyor. Zaten hamileykende kullanmıştım o ilacı.