Gamzeli2206 E2019 faydası oluyormu bilmiyorum ama illaki oluyordur 17 aylık aklıma gelince katarım yediklerine nadiren
Selin5335 E2019 b vitaminlerinin hepsi var ben 7 aylıktan beri kullanıyorum her yemeğine mutlaka koyuyorum
MerveLiva E2019 yoğurtla kullanımı çok faydalıymış youtube da bi anne de muhallebilerin üzerine koyup veriyordu
papatya1507 21 aylık ikizlerim ek gıdaya başladığımız günden bugüne düzenli hergun veriyorum gözle görünür bi faydası direkt yok ama bağışıklık güçlendirici besleyicidi lifli olduğu icin sindirime faydalı vs
vilnius Melikekaracol Trendyol da var ancak ben Migros sanal marketten aldım yarı yarıya fiyat düştü trendyola göre.
petek-badee Selin5335 merhaba. Ne kadar koyuyorsunz içine mesela ne tarz yemeklere konur. Valla açıkcası nedir blmıorm bile. 🤦♀️ Ne gibi faydaları var
Selin5335 petek-badee omletinden tutunda akşamki yemelerine çorbalarına bazenn yoğurduna, bazen meyvesine, çorbasına falan koyuyorum buğdayın özü, tam buğdaydan bile faydalı b grubu vitaminleri var özellikle. Kepeğe benziyo yemeklerin tadını değiştirmiyor
agacsizkoala Muhallebi sine çorbasına yoğurduna herşeye koyabilirsiniz günde bi tatlı kaşığından fazlası önerilmiyo ben bir yaşından sonra hergün gece muhallebisine koyuyorum öyle yediriyorum
agacsizkoala petek-badee ben 8.aydan sonra diye biliyorum ama ben yine de 1 yaşından sonra başladım , alerjik birşey değil bildiğimiz yulaf gibi birşey ama yine de bi ay daha bekleyin isterseniz
E2019 Çok teşekkür ederm herkese evet dozunda kullanım önemliymiş bnde artık kullanıcam yoğurtlarına vs
Deletedmom414 Aydan itibaren kullanılıyor. BAya faydası var okumuştum. Aldım ama oğlum 7 aylık. Bidahaki ay kullancam