RabiaK Merhaba sevgili anneler. 42 günlük bebeğim var ve şu son 3 gündür uykuya dalamıyor tam uyudu diyorum birden gözlerini açıyor. Gaz problemi var ondan dolayı olabilirmi ? Birde bi anda irkiliyor sanki korkmuş gibi sizce neden olur ?
Emirin_Annesi10 RabiaK gazdan oluyo olabilir bizimkide öyle 2 3 saat dalamıyor sürekli ayakta saklıyoruz tam uyudu derken sıçrıyor canım hiç uyumamıs gibi oluyor
Elifim_derinim RabiaK canım yarım kundak yap bebeğini sıçradığı için kendini uyandırıyor cok faydasını göreceksin
Anne80 RabiaK aynı durum bende de var kizim 49 günlük 40ı cıkmadan rahat uyuyordu kızın 40ı cıktı gece kusu oldu
Tugansibel21 RabiaK sıkıyor mu kendini sıkıyorsa gazı wardır. İrkildiği için uyuyamıyor cnm kundak yapıyormsn yapmıyorsan kundak dene istersn benm kızımda tam uykuya dalackken irkiliyor artk uyuyamıyor yarım kundak yapıyrm
RabiaK Emirin_Annesi10 karnından gurul gurul sesler geliyor bide karnına vuruncada davul gibi ses geliyor gazı vad baya
Mimyymia Ortamı tamamen karartın mümkünse güneşlikleri çektiğinizde bile ışık girmesin ve ses olmasın hafif ninni açabilirsiniz yatakta pışpışlayın bir süre sonra dalacaktır
RabiaK Anne80 Allah yardımcımız olsun işimiz zor bebişler bize alışacak biz onlara ben daha tam alışamadım bile
Emirin_Annesi10 RabiaK ya kıyamam bizimkide öyle çıkarabiliyor mu gazını canım. Bizimki yeni yeni öğreniyor çıkarmayı