mrvkrt Anneler oğlum 11 aylık 28 aralıkta bir yaşına girecek. Tüm yaramazlıklar mevcut😁 Ama tek başına ayakta durmuyor yürümeye hiç heves etmiyor yürüyen bebekleri görünce çok mutlu oluyorum. Sizin bebekleriniz ne kadarlık yürüdü😊
Egemenin_Annesi mrvkrt 11 ay 28 günlük oglum sadece isterse dengesini saglarsa ayakta duruyor ama adim atma yok hala tembel teneke benim oglan 😅 bende hevesleniyorum bakalim ne zaman yürüyecek 😀
Aminegokce 11 olmadan yürümeye başladı. Merak etme annesi bi bakarsın ansızın yürümüş nasıl oldu bitti anlayamazsın☺️
Kuroneko Benim oglum da 28 aralikta 1 yasina giriyor :) 1 haftadır kendi kendine 3-4 adim atiyor dizleri titreyerek ilerlemeye çalışıp pat diye düşüyor:) ilk adim arabasiyla bütün evi dolaşıyor doğum gününe kadar yürüyecek gibi görünüyor
minnosvetontis mrvkrt 17 aralikda da biz yasimizi alicaz hiccc yuruy derdi yok anam kucagina alsin tek derdi😎 koltk kenarlarinda biyere tutunarak gidiyor ama dengede durup ilerlemiyo birakiyorum arkasndan destek verip gel annem gel yavrum diye diye 3 5 adım🥰
Aley_ mrvkrt 11 aylıkken elleri bırakıp bir iki adım atıyordu ama tam anlamıyla 1 yaşında yürümeye başladı.
Gokgul 13 bucuk aylık daha yenı yuruyor hoc yapmaz sanıyorduk tontık ve kucaga alısmıstı benım oglum yuruyosa butun bebısler yurur 😂 bende post acmıstım bununla ılgılı adım atıyorsa on gune olur demıslerdı gercekten oyle oldu ☺️
Nrgs mrvkrt 13 aylık tam yürüyor denemez ama bir iki gündür ellerini bırakıp yürüme denemeleri yapıyor, yanında olup düşerse tutacağımızı bilirse odadan odaya gidiyor bir aya anca tam anlamıyla yürür heralde
VSBK_9919 mrvkrt benim kız 13 aylikken yürüdü 3-4 adinlm atiyodu ama gidemiyodu kendi basina bir baktim benim pesimden mutfaga gelmis hic dertme canim yürür 😊
CemreKerem35 mrvkrt 10 aylıkken yürümeye başladı. Yaşında bayağı yürür durumdaydi ama 18 aya kadar doktorlar yürümemesi normal diyor .