zeynepcelikss arkadaşlar yarin inşallah Canım Oğlum 4 aylik oluyor, artik herşey dikkatini ilgisini çekiyor, birşeyler yapmak istiyorum artik, ne gibi aktiviteler yapabiliriz acaba? motor gelişimi için ? tavsiyelerinizi bekliyorum 🧡
Sevgihira zeynepcelikss Ben zeka geliştirici kartlarını almıştım onu veriyorum eline ona bakıyor ağzına sokuyor bazen sonra oyuncakları var onları veriyorum elleriyle tutuyor oynuyor onla ana kucağı ona benzer yatakları vs şeyleri var ama ben onlara koymuyorum genelde yere yumuşak bir şey koyuyorum sünger onun üstüne koyuyorum sağa sola sırtüstü yan falan sürekli yuvarlanıp duruyor yere koyuyorum koltuğun altında buluyorum kızımı , Bir de oturtturuyorum azar azar Bebe yatmaz aldık ama henüz gelmedi mama sandalyesi aldım 2-3 hafta sonra ek gıdaya geçeceğim için onu otutturuyorum kemerini bağlıyorum o şekilde düşmüyor onu da çok seviyor😁 Yarın beş aylık oluyoruz bu arada
Ramses zeynepcelikss Ben de zeka kartlari ve ilk sozcuklerim kartlarini kullaniyorum. Resimleri anlatiyorum. Su an 3 bucuk ayligiz ozellikle hayvan resimleri cok ilgisini cekiyor. Cingirak ve parmak kuklalari var onlari konusturuyorum. Kitap okuyorum boyle bol resimli bi kitap. Ilerleyen aylarda Is bankasinin hareketli kitaplari var onlari alabilirsiniz. Aynanin karsisinda vakit geciriyoruz.