mevsimsmom Bebeğim atak döneminde hiç uyumuyor sabah 7den beri uyumayıp ağlıyor deli gibi uykusu var 11 haftalık ne yapacağımızı şaşırdık her şeyi denedik yok uyumuyor. Siz nasıl baş ediyorsunuz bi yardım eder misiniz lütfen. Karanlık ortam, beyaz gürültü melodi her şeyi denedik olmuyor
Ela2008 mevsimsmom bizde aynı şekilde uyumuyor herseye aglıyor 3 aylığız şuan 4saat oldu emmiyorda anlamadım ne yaptıysam olmadı🤯
hirazls mevsimsmom Malesef öyle atak zamanları zor canım olan duzenıde gidiyor ama sonra eskiye dönüyorlar merak etme ağladığında ben gece gunduz kavramını anlaması için ışığı asla açmazdım sadece holün ışığı yanar okadar ya bebek arabasına koyar sakınleştirir ağzına emzik verirdim öyle, uyurdu yada meme yada koala gibi südyenle dururdum göğsüme yaslayıp yaylan babam yaylan öyle uyurdu
hirazls Ela2008 atak zamanlarında bebekleri emmeye yada uyutmaya zorlamayın diyor doktorum eğer emmmiyorsa uyumak istiyorsa uyut sütünü sağ öyle ver derdi, cidden de öyle yaptım aç olduğunu biliyordum ama uyku ağır basıyor du uyutup yarım sat sonra biberon dayıyordum içim anca öyle rahat ederdi
CaglaCeylin Ela2008 sabir daha yolun basindasiniz tam 10 adet atak var ve sonuncudu 72 haftada. Hepimiz geciyoruz bu günlerden yanina uzanin ve ninni söYleyip oksayin siz panik olursa iz hissediyor onl ve dahada cok agliyor
mevsimsmom hirazls beslenmesi sorun değil ki uyuması sorun. Çok uykusu var ama uyuyamıyor ağlama krizine giriyor. Göğsümüzde yatmıyor, poşette yatmıyor, kucakta durmuyor, koltukta durmuyor, sallanmak da istemiyor. Ne yapsak olmuyor yani.