Blndla kuzum 3 yasinda bir kizim var bende senin gibi ugrastim egitim icin cok isrra ettim yok illa yataginda yok illa desteksiz uyusun dedim sonra farkettim ki ben enzaman bunu yapsam kizim cok aglar krokar olmustu ve birdaha asla desteksiz yataginda uyusun doye ugrasmadim sadece duzenli daha az destekle ama onun yaninda daha kokay uyudugu yerlerde ve sekilde ona guven vererek uyutmaya basladim mesela saatleri duzenli rutinlerimizi tamamladiktan sonra emzirdikten sonra tam dalmadan emzigi veriyodum en cok yerde doseginde uyumayi severdi oraya koyar battaniyesinfe daha cok mutlu olur kafasini hemen altina koyardi poposuna vurarak bazen hizli huysuzluguna gore bazen cok yavas bazen ninnisini acar bende en sevdgi sarkiyi kulagina okurdum asla kasmadim sende kasma nerde nasil uyutmak daha kolay geliyosa onu tercoh et cok degisti duzeni ama asla bozulmadi mesela bazen yerde dosejte bazen elyaf yastigi cok severdi ona yatir popsuna vurarak uyuturdum bazen kucagimda pispislayarak gecede oyle en son besigine koyar islerime bakardim