Gizemela Arkadaşlar bugun pozitif olduğumu öğrendim biraz burun akıntım biraz da boğazlarım da ağrı var. Kızım 7 aylık olucak neler yapmam lazım geçiren arkadaşlar tavsiyeler alabilir miyim?
_esraaozturkk_ Gizemela bol.bol su meyve sebze zencefilli bal soğan sarımsak ye Cnm bnde gecrdm malesf bebegni emziriyorsan maske tak eğer ellerin meme ucuna degdiyse onları da yikayabilin gcmis olsn
sherlock_mom Gizemela bol meyve, soğan, sarımsak,sıcak çorba, bitki çayları ben ilaçsız atlattım bu şekilde inşallah sizde şifa bulursunuz 😊
TgbasultAn Gizemela kendini her kötü hissettiğinde sarımsak ye. Ben 4 saatte bir 3 sarımsak yedim 2 gün sonra biraz azalttım tane sayısını . Test yaptırmadım ama koronaydım yani cok halsizlik yaptı. Eşim kesin korona oda hastaneden geldi simdi. Bide canım udi hindi yagı siparis verdim ben dur linkde verıyim burdan alırsın doğal cünkü https://instagram.com/yitiksifa_saglikliurunler?igshid=1h2zqu30ab1sk
Gizemela _esraaozturkk_ çok teşekkür ederim. evet emziriyorum tek korkum ona bişey olursa diye 😐 maskeyleyim yanında ama gece aynı odada uyuyoruz nasıl yatsam bilemedim? Siz uyurken maske taktınız mı
_esraaozturkk_ Gizemela yok cnm o beşikte yattı ayni odada hatta gece yanıma bile gelmek istedi gelen filyasyon ekibi bulassa bile çok cabuk atlatr korkma dedi ama yne dikkat ettim oğlum hep maskemi cikariodu o zorlukta var tabi
Gizemela _esraaozturkk_ daha az önce emzirirken çıkarmaya çalıştı 😐 bakalım nasıl olucak İnş sorunsuz atlatırız bizde
TgbasultAn Gizemela canım aynen direk. Ya ben ezdim buzdolabı posetinin üstünde 1 kaşık yogurta kattım yuttum. Daha güzel yiyiliyor. Tümde yutabilrsin tabi. 2 3 tane ye en az canım . Ben baktım kötü hissediyorum attım hemen agzıma. . 4 5 gün sonra toparlyınca daha az yemeye basladım
_esraaozturkk_ Gizemela sordular Cnm ilaç verdiler mi diye hayır dedim bebegm var emziriyorum deidm vermediler çok kötü olursanız 112 arayın dediler