41EkimAnnesi Nildeniztokmak bebegim 3 ay 15 günlük 5 gğndür ne gece ne gündüz uykusu yok meme reddi hat safhada mızmız durdukbyerde aglamaktan katılıyor 🥺
EfeninnAnnesii MeryemAlp merhaba bizde 4.ay atagı geçiriyoruz 4 ay 18 günlüğüz bebeğim bir süredir mama reddi uyku reddi herseye aglama hiç bir seyden keyif almıyor hep kucak istiyor 5dk sonra orda da aglıyor çok kötü bir dönem gerçekten ve ne zaman geçicek diye arayışa girdim bende sizin ne zaman bitmişti acaba 🤤
ozgekzy EfeninnAnnesii ne zamandır yaşıyorsunuz bunu benim oğlum da 4ay 19 günlük 4buçuk haftadır huysuz uykuya direnen gece yarım saat te bir uyanan bi bebek oldu
NNF19 EfeninnAnnesii atak haftasını hesapladınjz değil mi kaçgün kaldı bitmesine 🤍 gerçekten çok zor bi dönem allah yardımcınız olsun ama bittiği gibi bambaşka bir hayata geçiliyor gibi biraz sabredin bunj düşünebilirsiniz🥰
ozgekzy mondschein_x valla okadar yıpranmışım ki şu yazınız karşısında gözlerim doldu gerçekten umut var dimi benim umudum azaldı artık 4 buçuk haftadır geceler perişan gündüzler perişan ve tekim aşırı yoruldum yıprandım
NNF19 ozgekzy evet gerçekten çooook zor bi dönem ama sabır gerçekten artık büyümüş dış dünyaya alışmış kikirik bebek geri geliyor☺️ Sadece sabır belki sonra tek zor olan uyku düzeni olabilir
mondschein_x ozgekzy ya o kadar iyi anlıyorum ki bende yaşadım aynı şeyleri ve hiç geçmeyecek gibi geliyor hep böyle kalacak diye çok korkmuştum ama emin olun geçiyor sabredin👍🏻 Uykuları da normale döndü huysuzlupu da geçti sadece biraz zamana ihtiyacınız var
Keremcanannesi Sôzde atak bitti. 4 ay 20 günlüğüz Hala mizmiz durmadan agliyo, hep kucak uykular en fazla 10 dk😒
NNF19 Keremcanannesi ataktan sonra (atak dolayısıyla) uyku düzeni meme/mama sorunları çok çıkıyor ondan olabilir mi, dikkat ettinizmi🤍
ozgekzy NNF19 inşallah dediğiniz gibi olur uyku düzeni fena değil aslında ama aşırı sık uyanıyor yani gece boyu kaç kez tekrar uyutuyorum sayamıyorum
NNF19 Keremcanannesi maalesef öyle oluyor bi düzen kurmaya çalışırsanız aslında buda kolay olur cunku atak bitmiş ve dış dünyaya ilgi artmış oluyor😍
NNF19 Keremcanannesi 19.hafta ortasında, hesaplamayo doğduğu tarih değilde tam 40.haftasına göre hesaplayın yada bana söyleyin 40.hafta tam tarihini
Nkgenc NNF19 bende beceremedim hesaplamayı bana da yardımcı olurmusunuz 19 kasım 2020 doğum lu 37 hafta 4 günlük tü doğum oldu
NNF19 Nkgenc büyük ihtimal sizinki 3. Ataktır cunku tam 40.haftaya göre doğum 6 aralık tarihine denk geliyor yani 12-14 arası atakta olabilirsiniz🤍
EfeninnAnnesii NNF19 venimkide 13 Ekim doğumlu 38+3de doğdu bitmiş olması gerekmiyor mu 4.atak döneminin🤤