Annebalisi Avsininannesi15 Benim oğlum 15 aylık ne zaman ona özel bişey yapsam döküp saçar asla yemez. Ama bize yaptığımız yemeklerin suyundan tanesinden versem bayılır resmen koca adam gibi şeyler yemek ister. Acaba sizin bebişte öyle olabilir mi 😌
Avsininannesi15 Annebalisi bazen corbalarmizdan tatdirdim ondada eksitdi suratı. Karnimdaykende böyleydi bu bebek 34 haftadan beslenmeyi durdurmuşdu illa formumu koruyacam diyor
BerenandMom Avsininannesi15 tadini beğenmiyordur benim kizimda çoğu şeyi begenmez yemez kahvaltıda yumurta sarisini biraz suyla yumusatip 1 kibrit kutusu kadar labne peynir 1 tatli kasigi pekmez ceyrek muz biraz zeytinyag karistirip veriyorum cok seviyo deneyin sizde ve diğer corba türlerinde de yemiyorsa cok az tuz atarak deneyin doktorum demisti o sekilde biraz tat geliyor yemeğe öyle yiyebiliyor
dios_gokta Avsininannesi15 7 ay 17 günlük keyfıne gore yıyo keyfine gore yemiyor 2850 dogdu 8kılo aynıyız yanı zayıf çelimsiz bir oglan çocuğu🤪
Wolverine Avsininannesi15 her ikisini de kullanıyoruz biz. Köfte, patates tost, mücver, kek gibi şeyleri kendi eliyle yiyor genellikle corbalarini yumuşak yemeklerine ben yardım ediyorum. Blw denilmez ama kontrollü yediriyorum diyelim.
minikbaykus Avsininannesi15 ayniyiz canım.daha önce bu konuyla ilgili post açmıştım. Biz 10 aylığa doğru gidiyoruz yemiyoruz bizde. Karşısında yiyorum canı istesin diye yok. Nolucaz bilmiyorum.