Dilekkkkkk Dün akşam dan beri kızımın kafasına elimi yaklaştırınca bile sıcaklık geliyor kafası alnı çok sıcak ve terliyor vücutta sıcak gibi ama koltuk altı ölçümünde normal çıkıyor ne yapmalıyım ? Gitsem mi neden olur bu kafa alın sıcaklaması anlayamadım
deletedmom2200 Dilekkkkkk bebeklerin kafasının sıcak olması normal özellikle enseleri çok sıcak olur bizimki öyle. Önemli olan ateş ölçümünden çıkan sonuç. En doğrusu kulak içi ölçümü ve ayni kulağı ölçün
Hfaa Dilekkkkkk benim kızımın doğduğundan beri kafası sıcak ve terliyo. Terlemedi genetik sanırım babamızda öyle 😄 bebeklerin kafası biraz fazla sıcak oluyor ateşi ölçümlerde normal çıkıyorsa sıkıntı olmaz
DevranAlp Dilekkkkkk bnm oğlumun da ilk defa geçen akşam kafası sıcaktı emzirirken farkettim bi baktım 38 derece ateşi hemen carpol verdim yavaş yavaş üstünü çıkartmıştım ateşi düşmüştü
Dilekkkkkk deletedmom2200 ya 38.1 r kadar öıktı bugn geneli 37.8 falan kulak ama o alete güvenmek doğrumu bilmiyorum koltuk altı 37.5 falan
GmzSnn Dilekkkkkk 38 we üstü olduğunda ateşli oluyolar genelde 38,5 olduğunda fitil atarlar weya şurup neyi kullanıyosanız
Hfaa Dilekkkkkk bi dr a götür istersen canım ama bence anormal bir durum yoktur bemim kızımdq öyle bazen çok ekstra sıcak oluyo başları. Ortam sıcaklığından flan kaynaklanıyo olabilir
Arvenceren Dilekkkkkk aynı sorun bnm kzm da var 3 gün önce gotrdm hasteneye normal çktı ateş ama hala aynı ufo gbi sanki ya sıcaklık geliyo 😕