edizinannesi Gaz için kimyon nasıl kullanılır? bebeğim 26 günlük ve aşırı gazlı kime sorsam kimyon kullan diyor ama nasıl vercem bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim 😊
Deletedmom412 edizinannesi kendinize kullanın derim. Yediğiniz yemeklere katın. O gazı çekceniz mecbur🙁
Baharimo edizinannesi ben kendi yemeklerimi kimyonlu yapmıştım, işe yaramıştı. Küçük çocuğa kimyon vermekten korkmuştum açıkçası..
Papatyam edizinannesi emziriyorsaniz günlük bir su bardağı kaynar suya 1 tatlı kaşığı kimyon atin, 5 dakika demleyin ve için. Hem gaz faydası olur hem sütü artırır.
Sevnurr edizinannesi Ben rezene çayı yaptığım zaman içinede azıcık kimyon atıyorum. Çocuğuma direk içirmem sütten geçiyo zaten. Fayda ediyo gaz çıkarmada
edizinannesi Deletedmom412 yemeklere koyuyorum ama bide bebişe vermeyi deniyeyiyim dedm çok gazı var napsam gitmiyor ilaçta kullanıyoruz ama Bi türlü azalmadı
Venuskonunannesi 1 su bardagi su + 1 tatli kaşığı rezene + 1 cay kaşığı kimyon kaynat. İyice süz. Bu karışımdan 3 cag kaşığı ayır, kalanını sen ic. O ayırdığın 3 cay kaşığını ılınınca bebise icir ☺️ Benim kızımda 25 günlük ben veriyorum ama hergun degil 2 gunde 1
Deletedmom324 Bebeginize verdiginiz bitkisel takviyelerij norolojik sonuclari olabilir. Bangir bangir heryerde soyluyorlar. Bence arastirin. Kucucuk bebek icin elalem degil isin ehli doktorlar karar versin. 4.5 aylik olduk hala gazimiz devam ediyor. Hangi ilaci kullandi isem yaramadi. Hep bir yan etkisi oldu. 1,5 aydir hicbirsey kullanmiyorum kendim bile kullanmiyorum. Kendi kendine cozuluyor.
fatima edizinannesi bebeğe vermeyi doğru bulmuyorum siz için en iyisi,, bir çay kaşığı kimyon bir fincan sıcak su 5 dk dinlensin için
Eliztosum_ https://www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE3OTc4Mzc0MDEyMTI4MTkz/ Canim bak burda cok iyi anlatiyo. Bizde cok gazlıyiz kimyon alip basliycam valla bende
ayis edizinannesi Canımm ben veriyorum ama çokta faydasını görüyorum ama benimki 3 aylık seninki küçük olduğu için sebep olmak istemem ben bir Su bardağına bir çay kaşığı atıyorum sadece bir sefer kaynıyor ılık veriyorum ama sadece geceleri yatmadan önce veriyorum çünkü gece oluyo sancısı.
biryavuzkusu edizinannesi bize doktor humananın kimyonlu rezene çayını vermişti 1 çay bardağına bir çay kaşığı koyuyorum 3 çay kaşığı falan içiriyorum. Doktor o 1 çay bardağını gün içinde yavaş yavaş ver demişti ama o kadarına cesaret edemedim. Ama her çocuk farklıdır. Kendiniz içseniz belki daha garanti olur
Mgzyrt Arkadaşlar onlar daha sütü mamayı sindirmekte zorluk çekerken başka türlü şeyler vermemeliyiz. Bebeği bırakın ben bebeğimin gazına yardımcı olsun diye rezene anason çayı içiyordum inanılmaz çarpıntım başladı ve kardiyolog hemen kes rezene ve anasonu dedi, kalpte yetmezliğe sebep olabiliyormuş bizlerde. Bebeği hiç düşünemiyorum.
Meryemikra42 edizinannesi canım benim bebeğim bir aylık günlük bir tane sade maden suyu içiyorum oda rahatca uyuyor