Eniz1907 Kızlar çok merak ediyorum eşimle annem iddaya girdi renkli olursa eşim tatile götürcek annemleri oğlum 4,5aylık gözleri ne renk olcak siZce! 01ACADF7-C26C-43CB-B35A-F2D34EF086F8.jpeg image/jpeg(0.06MB)
Merve Eniz1907 Merhaba annemiz, Herhangi bir fotoğraf yükleme sitesinden yükleme yapıp, sonu jpg, jpeg, png ile biten linki paylaşmanız yeterli. Görsel ile anlatım linktedir. 👇 https://forum.mutluanneleriz.com/d/401753-foto-raf-y-kleme
Ata0905 Eniz1907 elaya dönecek gibi 9 aya kadar değişiyor gözleri .boncuk mavi gözlü oğlum 10 aylık yeşil ela gibi bişey oldu 🤷
Mirage91 Eniz1907 kaç aylık sizinkisi? İlk doğduğunda gri mavi miydi? öyle doğanların kahverengi oluyor bizimkisinin baya koyulaştı kahverengine gidiyor. Sizinkisi ela ,kahve olur gibi
Mirage91 PoyRi kaç aylık sizinkisi. O kadar çok değişiyorlarki bizimkiside gri maviydi kahverengi oldu koyulaştı. Koyu olanlarında göz rengi açılıyor
Mirage91 PoyRi 9-12 ay arası netleşiyor o kadar çok değişiyorlar ki kızımı hep babasına benzetirler sitede görevli abiler var hep babası babası derler geçen gün kızımı gördüler abla ne yaptın kız sana benziyor bukelemun gibi kız dediler 🤣🤣 gerçekten her gün değişiyorlar
Mommysharkdoodoodoodoo Benim oğlumun gözleri lacivertti doğduğunda araya çiçek gibi yeşil renk işlenmiş görünüyordu herkes kahverengiye döner dedi çünkü eşim de ben de kahverengi gözlüyüz. 19 aylık oldu şu an rengi yeşil ve hala o çiçek desenleri belli. Mavi giyerse yine mavi oluyor hele güneşli günlerde yemyeşil parlıyor ☺️