durumom Kızlar telsiz alacağız .. gerekli olduğunu düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum görüntülü yada normal ?
MilaMerve durumom bende let go dan bakiyorum canimda satista hep normAl var goruntuluye rastlamadim hic ama yinede icine hangisi sincekse onu al🤗
Htcgrlgvn kranKolataKodaba MilaMerve durumom kesinlikle katılıyorum görüntülü olanlar işe yarıyor gerçekten ebebekten nec diye camera aldım telefondan istediğin an açıp kontrol edebiliyorsun fiyatlarıda diğerlerine göre uygun bende 170 aldım görüntülü tavsiye ederim 👍🏻 Bi arkadaşım satıyor büyüdüğü için çocuğu letgo da isterseniz bakabilirsiniz kendi monitörlü onunki
durumom MilaMerve ye canım aslında normal uy görüyor ama görüntülü olsa fena olmaz benim kız uykusunda cok ses çıkarıyor en azından uyandığında giderim her seste gitmektense
kranKolataKodaba 9 aylıkken aldım ve doğar doğmaz almadığıma inanılmaz pşmanım büyük rahatlık. Burada bir annenin tavsiyesi üzerine ip kameralardan aldım 170 küsür fiyatı programı var telefona yüklüyorsunuz gece bile üstü açıldımı derdine son babası iş yerinde özleyince açıp bakıyor ağlarken mikrofonundan seslenip yanına gidene kdr sakinleştiriyorum şiddetle tavsiye ederim
Emiemi durumom bebevo marka görüntülü aldim. Diğerlerine göre uygun goruntusude ses iletme hassasiyeti de mükemmel tavsiye ederim.
durumom Emiemi hangi modelini aldınız iki modeli var görüntülü olarak . Fiyat neydi birde ayıp olmazsa. İnternetlimi çalışıyor
Emiemi durumom internetsiz çalışıyor. Telsiz şarjlı( buda avantaj pillilere gore) 2-3 ay önce gittigidiyor dan 317 tlye almıştım. Ninni özelliği de var. Termometre özelliği var
bilgibulutu durumom benım evim 2+1 görüntülüye gerek duymadım, loobex aldım cok güzel cızırtı olayı yapmadı🤔 oglum 14 aylık ve 14 aydır kullanıyorum cok memnunum
Urasin_annesi Motorola aldim goruntulu olanindan. Dogdugu gunden beri kullaniyorum. Gereksiz diyenler olmustu bence asiri gerekli. Mutfakta is yaparken oglum döndü mü uyandi mi goruyorum sesini duyuyorum. Ayrica anneme gidiyoruz orda da kullaniyorum bence buyuk rahatlik. 760 liraya almistim dogmadan once. Daha uygunlari da var.
Urasin_annesi durumom Motorola mbp 36 xl Ekrandan kamerayi saga sola asagi yukari cevirebiliyorsun Muzikleri var uzaktan acabiliyorsun Konusma ozelligi var Kamera yakinlastirip uzaklastirma vs. benim icin yeterli ve kullanisli.
kranKolataKodaba Buse_ Dextel marka hepsi buradadan aldık canım zaten oradaki yorumlara bi göz atın hemen alıyorsunuz 😁
Deletedmom006 kranKolataKodaba tam olarak neler yapabiliyorsunuz siz kullanmis olarak bilgi almak isterim