Aley_ Nihal1 Tadında nasıl bir değişiklik var? Bazı mamalar o şekilde kokabiliyor. Tarihi vs ne durumda ve rengi?
0808aysu Nihal1 bende almıştım bebelac ve evolvia denedim ikisndede aynı koku var içeriğinde varmış balık yağı sanırım aptamil aldım şimdi onun kokusu yok ama kızımda almıyo tabi mama elimde duruyo nolur nolmaz
Ebubekirim-61 Nihal1 bende bebelac gold kullanıyorum aynen dediğin gibi kokuyo balık yağından kaynaklı hatta bi parça ağzıma aldım dilimin üstünde eridi bildiğin demir gibi kokuyo içerikten dolayı yani
DeletedMom2893 0808aysu Aptamil şekerli olduğu için bence vermeyin o tatlı gelirse emmeyi bırakıyormuş bebekler ayrıca gaz yapıyormuş aptamil çoğu kullanan öyle söylüyor.
0808aysu DeletedMom2893 valla deneyerek mama alıyorum bu seferde aptamili deneyeyim dedim elimde olsun diye allahtan kızım almadı bunuda anne sütüne devam ediyoruz 3. Mama deneyişim bunuda istemedi☺️
Dygudfne Nihal1 bende doğduğundan beri bebelac gold kullanıyorum gerçekten çok kötü kokuyor bazen diyorum bu kız bunu nasıl içiyor diye ☺️