Unknown Ays11 Vermeyin. Bitki çayları bile bizim için tehlikeli olabiliyor. O daha çok küçük. Gazdan dolayı mı vermeyi düşünüyordunuz ? Eğer öyleyse onun yerine gaz damlalarından kullanabilirsiniz.
acimavi Ays11 naneyi daha önce hiç duymadım, sizin bile yememeniz gerekiyor bildiğim kadarıyla sütü etkiliyor. Rezeneyi de siz için, bebeğiniz sütünüzle alır
Nisababy Ben kimyon veriyorum 23 günlük çok değil 1 çay kaşığı. Ama kuzenim rezene veriyordu. Gaz damlası sürekli kusturdu o yüzden kimyon veriyorum mecburen
Ebubekirim-61 Kimyonu siz tüketin eğer bebeğiniz emiyorsa sütten geçeceği için oda harika bi şekilde gaz çılarıyor bi çay kaşığı ağzıma atıyordum su ile içiyodum deneyin mutlaka faydasını göreceksiniz
Eta21 Ays11 bende her gün 5-6 çay kaşığınrezene içiriyorum bebeğime aynı zamanda kendimde içiyorum. Bebeğim aşırı gazlı. Gaz çıkarırken bile kıpkırmızı oluyor ve kendini çok sıkıyor. Gaz damlaları denedik en pahalılarını bile aldık ama sonra kabız oldu çocuk o yüzden rezeneye devam ediyorum