Umelike Kızlar ekgıdaya başlıcaz nasipse yakında su da vermeye başlıcam nasıl su veriyorsunuz hazır sulardan mı kaynatıyor musunuz nasıl yapıyorsunuz
seymaaras Umelike E bebek Fuska su alıp veriyordum. Eğer gerek görmüyorsanız hazır suyu kaynatıp verin. Gerçi ben kaynatmadan verdim ama meşrebinize göre. İsterseniz kaynatın😀
Kip 1 yaş bitene kadar kaynatıp sogutup öyle veriliyor bebekte ishal gibi durumlar olmasın diye ben öyle vermiştim kızım şimdi 2 yaşında artık Damacana suyu direk içiyor pipetli bardaktan
Vanilya Umelike Doktor ek gıda almaya başladığı zaman en az 100 ml içsin demişti. 500 ml i günde geçmeyin demişti
Melikee01 Umelike 7 ay 8 gunluguz canim. Acıkcasi olcu olarak vermedim hic suluguna goz karari koyuyorum veriyirum icmek isterse iyi iciyor istemezse damagini kasiyacak oluyor😅
Yenianne98 Umelike doğduğunda beri su veririm ölçü yok şahsen anne sütü alamadı mama verdiğim için mecbur su verdim susadıkça verdim susadigini nerdrn anladın dersen ağzını sapirtatir ordan anlarim şimdi 11 aylik