Bhydrnsma Merhaba 3ay2günlük bi kız bebeğim var bu aralar çok huysuz huzursuz eskiden ya AC oldugunda yada uykusu geldiğinde boyle olurdu . uykusu geldiğinde sallardim uyurdu öyle çok aglamazdi ama simdi durduramiyorum . mama içiyor malesef sütum yok 😔 ⁴saate bir 120cc içerdi hicde zorlanmazdi smdi gene arada içiyor ama çoğu zaman 50 40 60 içermiyor hepsini istemiyor. Kusmasi çoğaldı azının suyu akmaya başladı . diş mi diyorum ama erken . hic bi anlam veremedm neden boyle oldu sizin bi fikriniz varsa buyurun 🤗😔
damlahira Bhydrnsma reflü olabilir canım benim kızımda var aynısı benim kızım bide eli sürekli ağzında dişleri başlayacak galiba kaşınıyor 3 ay 15 günlüğüz☺️
baloglaninannesi Bhydrnsma aynı sorun bizde de var 3 aya 10 gün var henüz. 15 gündür böyleyiz iştahlı cocuk gitti 3 gündür de uykusu var ağlıyor uyutmaya çalışınca dolana kadar ağlıyor
Yabrukus Bhydrnsma 3. Ay başında tüm bebekler atak yaşıyor benimkide aynıydı yaklaşık 10 gün sürüp normale dönecek sabırlar🙏
Sevdasoylu Benim oğlumda 3 ay 9 günlük ve çok huysuz bu aralar bizdede aynen kusma sorunu var elleride hep ağızında. Ne yapabiliriz bende bilmiyorum ama galiba normal bu aylar için.