Birdemetanne 31 günlük bebeğim emerken uyuyor yatağına koyuyorum geri ağlamaya başlıyor hiç bir şekilde susturamıyorum ne yapmalıyım aynı durumu yasıyan var mı
Emirin_Annesi10 Birdemetanne bu bebekler beşikten başka heryerde uyumayı seviyorlar bu bi kesin. Benimkide kucakta ayakta uyuyor aman iyice dalsın diyorum beşiğe koyunca uyanıyor 😏
mercimeksmom Birdemetanne Daha çok küçükmüş, dünya ona çok yabancı annesinin kokusuna memesine ihtiyacı var henüz🥰
aaayazgc Benim de ağlıyor ya memeye koyduğum anda susuyor memeden çektiğim anda ağlıyor ama acta değil memede durmak istiyor sürekli bazen memede uyuya kalıyor tam çekip besige koycam hemen uyanıp memeyi arıyor napcsm bilmem
cottoncandy Çok normal, henüz bu dünyada çok yeni ve bildiği tanıdığı tek kişisiniz. Bırakın göğsünüzde uyusun, kokunuzu doyasıya içine çeksin. Her ihtiyaç duyduğunda yanıbaşınızda olacağına dair güven bağı oluşsun. Böylece ilerde sizi rahat bırakacaktır. :)
Birdemetanne cottoncandy çok doğru söylüyorsun ama bütün gün öyle durmak istediği için hiç bir şey yapamıyorum 😕
Meryemtuysuz Bende aynı olayı yaşıyorum ve şuna karar verdim memede uyuduğu için yeterince doymuyır sürekli memede uyandırıp emzirmek lazım gerçekten karnı doyduğunda nereye bırakırsanız bırakın uyanmıyor
Birdemetanne Meryemtuysuz emmek konusunda sorunu yok hatta sarılığımız devam ettiği için mama da veriyoruz ama geri çıkartıyor tok olduğu için 😕