Birannebirbebekkkk Ya doğum yaptığımdan beri sırt ağrım oluyor bazen şiddetleniyor çözüm bulabilen var mı? İki ay önce doğum yaptım bu arada 😭
Symsag Birannebirbebekkkk benimde sırt ağrım vardı ama bebeğimi sürekli kucağımda emzirmemden kaynaklıymış, uzanıp emzirmeye başlayınca geçmişti
canoglum_ Birannebirbebekkkk benimde öyleydi doktora gittim skoryoz olmuşum doğumdan sonra olabiliyor dedi ilaç verdi ve fizik tedavi gördüm daha iyiyim devamını getiremedim pandemiden dolayı
Gokce_46 canoglum_ nasıl bi ağrınız var sadece sırt ağrısımı bana da öyle dedi doktorum ne gibi belirtiniz var
Mcan canoglum_ Ya benimde aynı şekilde ağrıyor 2 ay oldu doğum yapalı doktorum yüz üstü yat ve yastıksız yat sırt üstü demiiti iyi gelecek ağrılarına ama dayanamıyorum bazen ağrısına.
Birgul voltaren diye bi krem var ben aldim eczaneden.agliyordum agridan iki uc kere ovduk bitti gitti cok sukur.yine agrir gibi oldgunda surup masaj yaptryorum esime anneme diniyor.bilirim o agriyi bi deneyin istersenz bu kremi
canoglum_ Mcan dayanılaçak gibi değil çok iyi bilirim egzersiz de vermişti ilk one sıcak su torbası koyup sonra egzersizleri yapıyodum bi fizik tedaviye git sende canim
Sevda58zeynep Emzirirken dik durmadığımız için oluyormuş Benimde çok olmuştu şimdi daha iyiyim 7 aylık oldu Doğum yapalı
Mcan canoglum_ doğru o anlık geçiyor sonra tekrar aynı oğlum çok gazlı olduğu için sürekli kucağımda pış pış yapıp dolaşıyoruz evde o yüzden de geçeceği varsada geçmiyor gece emzirmeye kalkarken heryerim tutulmuş gibi ağrıyor