paputmoms Esra4646 sadece dişlerini kaşıması için eline soğuk havuç veriyorum başka da bişey vermiyorum canım
acimavi Esra4646 4 ay 19 günlük, sadece anne sütü alıyor, doktorumuz 6 aylık olmadan ek gıdaya sıcak bakmıyor
Esra4646 Ayseyucel33 ben bunlardan daha hiç tatrmadm patates tattrdm bide corbann suyu ile salata suyu
KuzeyAlininAnnesi Ayseyucel33 bal kabağını nasıl veriyorsunuz haşlıyorsunuz değil mi içine birşey koymuyorsunuz 😅
1Nisa1merve Ayseyucel33 bizde 4 ay 20 gunlgz .balkagni hasladn mi buharda mi pişirdin. Daha baslamadm ben ama eşim kaşık mamasi almış verdik yedi birazck.
Dvsrc Elma armut rendeleyip verdim yoğurt veriorm bebe büsküvisi verdm bugğnde bal kabağı başlıycam 3 gün kuralına uyarak veriyorum bi an önce çorbaya geçmek istiyorum artık. Anne sütü yok mamayıda hiç sewmior mu anlamıorum içmior bi türlü
Esra4646 Dvsrc hmm anladım canım bn sadece patates tattrdm çorba suyu fln bnde mi muz versem iki gündür de herobaby veriyorum kaşık ile olandan
Byzthan Bizde yoğurtla başladık tatdırmak amaçlı herşeyden veriyorum suyundan patates yemeği az patates verdim püre başladık Allahın izniyle 6 ayı doldurduğunda hep başlarız 5 ay 13 günlüğüz
Esra4646 Bende mi tattrsam hepsinden bn şey olara düşünüyorum 6. Ayda hepsini yavaş yavaş yiyeceğiz olarak dusndm
Rabiaahmetmirac bebeğim 4 ay 23 günlük annemler mandalina suyu tattırdı cok sevdi tekrar tekrar istiyor bir kez de ben elma suyu tattırdım sadece anne sütü veriyorum hergün su da veriyorum başlasam mı diğer tadımlara bilmiyorum
berkana Rabiaahmetmirac canım narenciye başlama bence asidik olduğu için pişik yapabilir. Onalr 8 ay üzeri. Benim bebegimde 4 ay 23 günlük. Elma armut muz havuç bal kabağı kabak patates pire şeklinde verebilirsin
rike-nile-aro 5ay 1 günlüğüz bizde. şekersiz armut marmelatıyla mürdüm eriği marmelatı yaptım arada emziğini bandırıp veriyorum bayılıyor bazen yoğurda bandırıp veriyorum 🤩 başkada birşey vermedim henüz anne sütü alıyor