TugcEsila 28 aylık kızım bugun grip oldu :( cok hapsuruyor burnu akiyor hapsurmaktan uyuyamiyor ne yapabilirim bi önerisi olan varmi:( calpol verdim
seydaac TugcEsila 28 günlük diye okumuşum 😂 pardon uykusuzluktan hep 🤦♀️ serum fizyolojik kullandım benim kızım da 29 aylık 😊 geçen hafta atlattık gribi. Ada çayı, ıhlamur falan verdim. Portakal mandalina yedirdim.
Rmys61 TugcEsila calpol grip ve soğuk algınlığı ilacı değil ateş düşürücü ağrı kesici ağrısı yoksa verme sağlık ocağından iburamin zero al ya da aile hekimine söyle o yazsın benim oğlan da hastalandı 4 güne iyileşti şimdi 😊
seydaac TugcEsila ateşi olmadığı sürece calpol vs vermeyin. Aferin yada iburamin zero soğuk algınlığı için şurup lar. Sağlık ocağına yazdırabilirsiniz.
Rmys61 TugcEsila evet alınıyor 12 lira zaten cocuk doktorum bana evde hep bulunsun demişti 2 yaş üstü cocuklara kullanılıyor sizinki 28 aylık ondan söyledim size de 😊
seydaac TugcEsila onu bilemiyorum, ben sağlık ocağına yazdırıp aldım. Eczaneye danışın onlar bilgi verirler.