Aselin__annesi Bebeğim 3 buçuk aylık geceleri arı pirinç unu vermek istiyorum mama ile besleniyor. Arı pirinç unu veren var mı acaba 🤗
Perimasali Aselin__annesi 3 buçuk aylık bebek onu sindiremez gaz ve hazımsızlık yapar lütfen vermeyin
[silindi] Aselin__annesi Bebelac gold ver canım mid gibi gaz da yapmaz pirinç unu hakkında çok yazılp çiziliyor 1 yaş sonrası belki olabilir
Ebubekirim-61 Bebeğim 4 aylık günde sadece 1 kez veriyorum su ile baya pişiyor ardından içine bi çay kaşığı sızma yağ koyuyorum soğuyunca tabi şeker falan ilave etmiyorum ve biraz sıvı yapıyorum yiyo herhangi bişey de yok hamdolsun
Ebubekirim-61 [silindi] eczaneden almıyorum ben kendim yapıyorum senin güzel hatrın için ondan da katarım
Gloria1 Aselin__annesi neden 3,5 aylık bebeğe pirinç unu vermek istiyorsunuz? Formül süt veya anne sütünden başka bir şey vermemeniz lazım
Ebubekirim-61 Hunilianne içinde şeker olduğunu bildiğim için ilave etmiyorum zaten çok bilmiş tayfası üyesi
Aryaninannesi1 Ebubekirim-61 çok bilmiş tayfası üyesi diyeceksin ama çocuğuna bu kadar şeker içeren bir şeyi bile bile vermen insanları hayrete düşürüyor keşke biraz nedenini düşünsen insanları azarlayacağına
Antalyali Ebubekirim-61 sordunuz cvplamis kadın ne bu tavır çok biliyosanız 3 buçuk aylık bebeğe verilmemesi gerektiğini de bilseydiniz
Ebubekirim-61 Hunilianne seni bağlamaz iki tane evladım var ve evet dünyanın en iyi annelerinden biriyim
BademsMam Aselin__annesi 3,5 aylık bebeğe mama verilmez. 6 aydan sonra ek gıdaya başlanır. Bebek daha formül mamayı bile zar zor sindiriyor. Katkılı bir mamayı nasıl sindirsin. Bağırsak sorunlu yapıcaksın çocuğu. Gazdan öldürmek mi istiyosun
BademsMam Ebubekirim-61 doktor onaylı vermeniz gerek böyle ek gıdaları. Bilmeden zarar verebilirsiniz iyi araştırın