Dmrmry Kızlar 45 kg ile hamile kaldım 55 kilo ile doğuma girdim şuan 43 kiloyum çok zayıfım kilo almak istiyorum emzirirken kullanılabilecek vitamin , multivitamin ya da bitkisel bir şeyler kullanan var mı?
Zeynepalya_ve_annesi Dmrmry sabah kalkınca 1 kaşık pekmez ye 1 saat sonra cicibebe 4 adet muz süt karıştır ye karıştıramazsan ayrı ayrı ye aralarında 5 10 dk olsun 1 ay dene sonrasında kilo almaya başlıcaksın birde yemek aralarında ve yenekten önce susasan bile su içme su tokluk yaşatır o yüzden su içme gece uyumadan öncede ballı süt iç yat
mihrosum Dmrmry 53le hamıle kaldım 75le doguma girdim suan 56 kg.alamıyorum gun gectıkce dahada zayıflıyorum
Zeynepalya_ve_annesi Zeynepalya_ve_annesi bende kilo alamıyordum hamile kalmadan önce siptaktin şuruğ ve komferfol kan şurubu içiyordum 10 kilo almıştım hamile kaldığımda kilo verdim sonradan almaya başladım 48 le hamile kaldım 71 le doğuma gittim şuan sabit 50-51 kilo arasıyım.
Dmrmry Zeynepalya_ve_annesi süt olması için bol bol su içiyorum bu karışımı deneyeyim inşallah işe yarar
Dmrmry Zeynepalya_ve_annesi prakten şurup kullanmıştım bende kilo almıştım onunla ama emzirme döneminde kullanmamak ve çok uyku yapıyor sürekli uyurdum sersem gibi yapıyor bebişle ilgilenmemem daha vitamin tarzı bir şeyker istiyorum
Saliha_faruk Dmrmry bende 40 kilo ile hamile kaldım 60 kilo ile doğum yaptım 1 hafta sonra 14 kilo verdim oğlum 14 ay 27 günlük ve ben gene 40 kiloyum 😅😅😅
Ensarmomy Dmrmry bende burda bekliyim. 51 ile hamile kaldım 53,5 ile doğum yaptım. Şuan 45 kiloyum ve yesemde alamıyorum😔