Neslihansezen Kızım sanırım 2 yaş sendromunda ve ben çıldırmak üzereyim ne uyur ne yemek yer ne beni oturtur yoruldum vallahi asla 1 saniye yerinde durmuyo sizler neler yapıyorsunuz bu konuda bide şuan 7 buçuk aylık hamileyim daha fazla yoruluyorum 🙄😔
BrcnBlgn Neslihansezen Duz duvara tirmanio aclikla savasio uykusuzlktan goz altlari mor ben sinir krizindeyim bde 5aylik bebegim var evdende dsari ckamioruz bu covitten dolayi delirmeme az kaldi
Bahar23 Neslihansezen ben de kafayı yemeye ramak kala oturdum ağladım az önce çalışıyorum bide çok zorlanıyorum hiçbir şey yemiyor ağlıyor sürekli kalk kalk bide uyku düzenimiz çok değişik sizin nasıl
prensannesi5 Neslihansezen biz dayak yiyoruz yani ben oğlum tarafından dayak yiyorum 😂😂 oğlum da iki yaşında bir dk durmuyor enerjisi hiç tükenmiyor ya hiç yorulmuyooor 🤦♀️🤦♀️
Neslihansezen BrcnBlgn işimiz zor vallahi biraz oyun oynarken uzanıyim diyorum illa onla oyun oynuycakmışım kalk kalk kalk diyo sürekli günü alıcam kafama bu gidişle 😅
Benibisall Of benimki 17 aylık atak midir nedir yemin ederim bunaldım kafayi yememe ramak kaldı yetemiyorum asla yetemiyorum 1 saniye bile oturmuyor surekli miz miz huysuz ben yemek yaparken oda tezgahin üstünde herseye agliyor surekli agliyor neye ağladığını bile unutuyor gene de aglamaya devam ediyor deliricem artık 😭
Neslihansezen Benibisall aynen neye ağladığını asla bilmiyo bazen o ağlarken bende çığlık atıyorum daha çok ağlıyo bu sefer üzülüyorum sarılıyorum psikolojim bozuldu iyice 😔
Ayazhan-1302 Benibisall aynisii ayniii mutfakta bisey yapamıyorum tezgaha ağlıyor kızsam anlamıyor dinlemiyor izin versem civitiyor kafayı yiycem illa dediği olacak kıyamet kopuyor olmazsa
Neslihansezen prensannesi5 benim kızın benim saçlarımla alıp veremediği var çekiştirip durur gün boyu
Cngzhn 16aylik oglum ayniyiz,surekli pacamda,bacaklarima yspisiyor,devamli itip iceri goturmek istyo,meme diye yakalarimi cekistirmekten yakasi duzgun t shirt um kalmadi.kofteyi bile sekli bozuksa yemiyor o kadar soliym