pelinsss Ekm zeytinyağ sürüp beklet sonrasında yıka, yıkama esnasında konak taraklarından kullan canım. Zeytinyağ, bebeyağ, badem yağı… hepsini kulanabilirisn. Tek seferde bitmeyebilir bir kaç kere dene sonuç alırsın
Nurrg Ekm banyo sırasında şampuanladığınız zaman tarağı ile tersine tarayın bir kaç duş devam edin hiçbirşey kalmıyor🌼
Gorkemkc Ekm doğduğunda vardı 2 ay yaklaşık konağı sürdü bebek yağı sürüyordum saçlarıda döküldü konakta gitti
Erimdeniz1730 Ekm kafasına zeytinyağı sürüp bir saat bekletip ince bir tarakla taradim. Zaten kabarip cıktı hepsi sonrada banyosunu yaptirdim. Iki oglumda da ayni sekilde konaktan kurtuldum.
Gorkemkc Ekm tepesinde kafasının üstündeki saçlarının çoğu döküldü 1 hafta kadar az saçlı kaldı sonra bi anda çıktı saçları yine uzadı
220520B Benim oğlumda da doğduğu zman çıkmıştı hem kaşında hem kafasında zeytinyağının içersine birazcık karbonot koyup sürüyordum biraz bekletip kaşına gazlı besle yumuşak hareketler yapıyordum kafasına da aynı şekilde sürüp bekliyordum tarağıyla tersine tarıyordum sonra banyoya☺️ Bir hafta içersinde birşey kalmamıştı
limonlukarpuzzz Ekm mustela konak şampuani tek geçerim bu konuda zeytinyaği filan çok uzun sürüyor mustela ile 1 kerede bitti.
Ekm limonlukarpuzzz mustela kullaniyoruz normaldeede ilk zeytinyagini deniyim gecmezse onuda alabilirim
nslhn_D Ekm badem yağı ve karbonatı karıştırıp sür sonra tara hemşire söylemişti zeytinyağında sürebilirsin