Crnkalben Hanımlar malum yasaklar geldi kızıma oyuncak bakıyorum fiyatlar çok uçuk sizlere danışmak istedim kızım 20 aylık sizce aktivite masası uygun olur mu e bebekte 290tl beğendim
Baloglum93 Crnkalben ben letgodan 100 TL vererek aldım 3 dil var türkçe ingilizce bi dil hangisi bilmiyorum çarkı var hayvanlar var bi kitap var 4 tane basma tuşu var iki tane çevirme kolu var gayet güzel nereye bassanız bir bilgi veriyor yada müzik çalıyor he 4 tanede piano tuşu var
kubosunatlasi Crnkalben clementoni aktivite masasını tavsiye ederim hayvanları sayıları renkleri alfabeyi felan sesli şekilde söylüyor eğer güvenirim diyorsanız ikinci el uygulamalarından daha uyguna bulabilirsiniz hediye gelen kullanmayan insanlar bile satıyor sıfırı yarı fiyatına bulabiliyorsunuz
Maviyemeftun Crnkalben aktivite masası 1 yaş için ideal bence. Benim kızım 11 aylık seviyor 2 yaşında oğlum asla yüzüne bakmaz
Yildiz52 Benim oğlum iki yaşında o tarz seyelrle oynamaz mesela sıkılır canım ama bime A 101 e falan daha uyguna geliyor takip et siteye msj at istersen
Baloglum93 Crnkalben 2. El ama çok fazla kullanılmamış yeni gibiydi hiç bi yerinde bi kusur yoktu sıfırlar alınacak gibi değil çok pahalı
Ozgeersin Benim oğlumda 20 aylık ama 12 aylıkken falan oynuyordu şimdi hiç ilgilenmiyor boşa alırsınız yapboz,Lego, atı var onunla oynuyor dikkat güçlendirici sete başlıcam artık.
Woody Crnkalben Ben de 2. El aldım. Bu tarz şeyleri 2. El alıyorum artık.sevip sevmeyeceği belli değil. Sevmezse en azından ben de aynı fiyata satarıö diyorum 🙄 kızım 8 aylık. Fisher price aktivite masası var. Onla oynarken kalkmayı falan öğrendi. İleride oynayacagını çok düşünmüyorum ama