dlkcnblt Kızlar göğsümde bir gündür bi sertlik var ve ağrıyo çok.bebek emdi diğer yerleri yumuşadı orası hala öyle acaba süt kanallarından biri mi tıkandı bunu yaşayıp çözen var mı?
Masall_dyg dlkcnblt ben yasamadim ama arkadasim yasamisti. Banyoya girin sicak suyla cok bastirmadan ovun. Dairesel hareketlerle. Hem orayi yumusatir. Hemde sut kanallarini acar. Gecmezse bir doktora veya emzirme danismanina danisabilirsiniz. İnsallah gecer
EymenMomy_ dlkcnblt Benimde oldu naptıysam geçmedi göğüsüm aşırı şişmişti. Bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine tikali olan yerlere lahana yapraklarını koydum 15 dk beklettin sıcak suyla masaj yaptım hemen açıldı.
Nidaabaserr dlkcnblt ben yaşadım canım ılık bir duşa gir duştayken masaj yap YouTube da var masaj örnekleri . Çıktıktan sonra da elle sagım yap göğsü boşalt geçmiş olsun
Selin-34 dlkcnblt benimde öyleydi canım birkaç gündür hergün sağıyorum düzeldi.. bol bol göğüslerini sağ benim çok işime yaradı
dlkcnblt Masall_dyg şimdi öyle yapıcam duşa girmeden herkes neler yapmş bi soruyum dedim :( 4.aydayız bu zamana kdr güzel gelmiştik
Boncugunmelegi Dün benimde sol göğsüm de oldu sıcak suyun altında yukarıdan aşağı doğru o kısma masaj yaptım biraz sütü mü sagdim rahatladım
dlkcnblt Boncugunmelegi sabahtan beri sağdım emzirdim heryer yumuşadı o bölgr öyle bi hat yani sert kaldı,şimdi sıcak suyla şampuanla öasaj yaptım acısı azaldı ama sertlik dha var sağolun yinede kızlar tavsiyeler için
EymenMomy_ dlkcnblt Yok hayır temiz bir şekilde yıkadıktan sonra tıkalı olan yerlere koymanız yeterli
Mrs_Ladybird dlkcnblt bende yaşadım hafifde kızarmıştı , ütüyle havluyu ısıtıp ısıtıp memeye sardım sonrasında kısa kısa sağma işlemi yaptım diğer güne geçmişti