Merhaba Güzel Anneler ;
Daha önce burda sayısız postlarım oldu . Biraz akıl biraz moral almaya geldim.21 nisan 2019 tarihinde oğlum dünyaya geldi evet zamanıydı normal doğumdu zor oldu dünya geldiğinde çok ağlamadı haykırarak hemşireler başına toplandı noldu dediğimde yoruldu bebeğin dediler ilk 6 ay hiç bi sıkıntı yoktu aylık kontroller aşılar topuk kanı herşey güzeldi 7 aylık olduğunda hiç oturamıyordu yavrum devamlı devriliyordu sepetin içine otutturtum bebeyatmaz vb. Herşey oturmadı ve doktora gittik gelişim geriliği denildi o zmanlar bi elini az kullanıyordu seslenince az bakıyodu dönemiyodu doktor bizi her ayrı bi doktora yönlendirdi sabır ve göz yaşıyla gittim eeg çekildi temiz çıktı kalp doktoruna gidildi temiz çıktı yani oturması kalple ilgili değildi nörolojiye gittik mr istedi çekildi temiz çıktı ortopediye gittik röntgen ve muayeneler temiz çıktı fizik tedavi doktoruna gittik evde fizik verdi metabolizmaya gittik ve iste herşey orda netleşti. Yavrum doğuştan vitaminsiz doğmuş Laktat denilen vitamin yokmuş ve ondan dolayı oturamamış neyseki tedavisi vardı ilaç kullanıyor 10 aydır oturma emekleme sıralama tutunup kalkma şimdi ise yeni yeni dikilmelere başladı genetik doktoruna gittik sonuçlar çıktı ama almaya gidemiyoruz uzak hastane ve virüsten malum diyeceğim o ki bizim başına başına benzeri aynı durumu gelen yada yakınında olan var mı nasıl ilerlemiş şimdi durumları nasıl ?
Ve ayrıca oğlum eğitici oyuncaklarla oynamayı bilmiyor sadece araba sürüyor ve top oynuyor bide arabaları ters cevirip tekerleğini çeviriyor bu durumdan korkmalımıyım?