Kbrclskn Bebişlerinize ilk olarak kuzu kıymayı nasıl verdiniz acaba önerisi olan var mıııı tarife alabilirim
nikimikedi7 Kbrclskn Yemeklerine çorbalarına ekledim. Önce az zeytinyağı ve su ile kıymayı kavurdum, sonra ne yapacaksam içine ekledim.
Kuzumveben Kbrclskn 7.aydan itibaren ilk corbalarina ekledim o sekilde basladik 3 kere cekilmis kuzu kiyma kullanmistik
Rzgr Kbrclskn corbasinin icine koyabilirsiniz. Kiymali yumurta yapabilirsiniz. Ben kapya biberden bebek salcasi yapmistim. Biraz zeytinyagiyla salcayi 1dk kavurup icine bira su sonra kiymayi koyup pisiriyordum. Ustunede 1 yumurta sarisi kiriyordum. Yada karnibahari haslayip kiymayi biraz kavurduktan sonra bir kaba once karnibahar sonra kiyma ustune biraz peynir koyup firina veriyordum. Yesil mercimek yemegine koyup verebilirsiniz. Kofte yapabilirsiniz baharat koymadan.
GokturkAlp Kbrclskn Oğlum kuzu kıymayı asla sevmedi. Kokusundan rahatsız oldu sanırım. Bende çoraplarına katıyordum, kıymalı yumurta yapıyordum, köfte yapıyordum,sulu köfte olarakta yapıyordum, ama kavga dövüş yediriyordum.
Kbrclskn Kuzumveben bende dün o şekilde aldım ama ilk kez vericeğim için araştırmak istedim hangi çorbalar da sevdiler bebişler
Kbrclskn Rzgr ama benim bebişimm 7 aylık şuan bu tarifler erken olmaz mı sadece ek gıda sürecine 5.ci ayda girdiğimiz için doktorumuz bu ay kıyma verebileceğimizi söyledi. Bende yaptım kapıya biber bebek salçası elimizde mevcut
Rzgr Kbrclskn bende 7. Ayda vermeye basladim. Hic sebze vermiyor musunuz. Pirasa havuc patates. Tarhana sehriye corbasiyla guzel oluyor. Terbiyeli kofte gibi suda haslayip verebilirsiniz.. tadimlar bitmedi mi.
GokturkAlp Kbrclskn En güzel tarhana çorbası ile oluyor..domates çorbası da olur alerjisi yoksa domatese..
Vanilya Kbrclskn Ben 6 buçuk aylıkken bir ceviz büyüklüğünde 3 gün kuralı ile yedirdiğim yemeklere attım canım. Doktor tavsiye etti çünkü kilo alımı iştah sorunumuz var