Oğlum 8 aylık öncelikle çok uzun bir süreçti ilk 3-4 ay 10 dk bile gündüz uykumuz yoktu tuvalete bile zor gidiyordum eşim gelince yemek yiyordum oğlumun neye ağladığını bile çözemediğim zamanlar oldu Tracy Hogg EAYS yöntemi var besle oyna uyut bu sistem üzerinden gittim hep ağladığında tamam uykusu var diyip uyumaya götürdüm yok anam pilates topunun üstünde mi zıplamadık ayaktaymı sallamadık çarşaftamı sallamadık hamak bile aldık neler neler 2 kere Uyku eğitimi vermeyi denedim yatır kaldır olmadı çok ağladı bende pes ettim ayakta sallamaya devam umrumda değil dedim çok yoruluyordum sonra bir akşam oğlumu yatağımıza yatırdım oynuyorum gidiyor geliyor dönüyor bende onu izliyorum 45 dk sonunda uyudu ben şok oldum amacım uyutmak değildi ben telefonumla uğraşıyordum ha tamam dedim hazır okuduğum yazılar videolar hepsindeki işaret bu ertesi gün yanına uzandım piş piş yapıp uyutmayı denedim yok uyumuyor çok ağlıyor neyse 3 gün önce ayağımı çatlattım sallayamadım yanına uzandım poposuna piş piş yapıyorum oğlumda yüzümle saçımla oynuyor 1.30 saat sürdü uyuması ertesi gün öğlen uykusu sadece 15 dk sürdü tabi bir ağlıyor susuyor mızmızlanıyor ama sonuç artık kendi uyuyor