minikkalp Serranurrrrr Bizde sadece mukuslu kaka vardı başka hiçbir belirti yoktu. çok şükür Temiz çıktı sonuçlarımızı da Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin inşallah Teşekkür ederim😊
minikkalp Deletedmom16 Anladım Bizde sadece mukuslu kaka vardı Temiz çıktı sunucumuzda çok şükür çok geçmiş olsun size de Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah Teşekkür ederim😊
Alinduru minikkalp biz deri testi yaptırmıştık ama kan ve kaka da verdik sonra. Kanda total ige bakıldı kakada da gizli kan pozitif çıkarsa alerji var demek oluyor sanırım bize öyle denilmişti
minikkalp Alinduru Aynen öyleymiş Biz de çok şükür gizli kan çıkmadı sonucumuz da negatifti Teşekkür ederim 😊
Hatce2525 minikkalp bende yaptırdım aynı sızın kı gıbı kan negatıf gızlı kan yok bu alerjısı yok demekmı
dehsetulvahset minikkalp aynen canm benim bende oyle biliyor m tek belirtisi olmaz die.. ama bazen yine de icime kusku giriyo bi de kimi duysam hwp sut alerjisi var yayginlasti iyice
minikkalp dehsetulvahset aynen ben burda gördüm böyle bısey olduğunu. Normal kakası o sanıyordum. Snra bayağı araştırdım bizde belirti çok şükür yoktu sadece kakası mukusluydu. Oda paketli hazır gıda yemekten olur dedi doktorumuz onlara dikkat et dedi sadece
dertlikerkenez minikkalp 3 yaşından önce alerji testleri yanıltıcı sonuç verebildiği için doktorumuz alerji testi istemedi. Kakadan reduktan madde, gizli kan, mukus vs baktırıyorduk.
dertlikerkenez Hatce2525 ne oluyor derken anlamadım. Gizli kan varsa problem var, reduktan madde çıkıyorsa problem var, pH çıkıyorsa problem var demek ama hangi ürüne olduğu deneme yanılma yoluyla bulunuyor.
minikkalp Hatce2525 diğer belirtilere de baktı doktorumuz onlar da yoktu..sonuç negatif kakada kan olmayınca alerji yok dedi. Zaten teste göndermeden öncede için rahat etsin diye gönderiyorum snnki muhtemelen hazır gıda tüketmekten oluyor hiçbir belirti yok dedi.
Hatce2525 dertlikerkenez tam da bunu sormak istedim tesekkur ederım bende mukuslu kaka vardı gectı ama insanın ya varsa suphesı delı edıyo