Merhaba anneler oğlum 7aylik olmak üzere 5gunu kaldi. İlk 3 ay sadece emdi 4.ayinda günde 1kere gece uykusuna geçişte mama alıyordu.Oglum gerçekten çok obur. Sonra kilo alımı durdu ve doymadığini hissedince doktorunda önerisiyle mamayi arttırdım. 2aydirda meme+mama+ek gida şeklinde gidiyorduk. Bu hafta mememi istemedi doğal olarak emmeyince sütüm gitmeye başladı. Geçen gün sagdim iki göğsümden 10cc anca çıkıyor cocuk emmemekte haklı yani. Zaten neredeyse 2aydir sadece geceleri uyurken emziriyorum dikkati çok dağılıp bırakıyor diye. Bugun tekrar emzirmeye denedim asla ağzına bile almıyor. Önceden yine iki emip bırakıyordu aldığı süt kardır diyordum. Sormak istediğim sütüm tekrar gelirim oğlum emermi, emmese bile süt nasıl çoğalır en azından sağıp versem.Bestlak falan işe yarar mı? Lütfen benim çocuğum şu kadar ay sadece emdi neden mama verdiniz ek gida erken değilmi zorlada olsa emzirmeniz lazımdı şeklinde cevap vericekler hiç yazıp benim ve benim durumda olan annelerin boşuna canını sıkmayın. Gerçekten bir tavsiye verebilen olurmu diye yazıyorum.